• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL

Stekjes

Wil jij jouw jungle avontuur klein beginnen? Of puilt jouw indoor jungle uit? Ga dan voor onze stekjes! Het leuke hieraan hier is dat je ze kan laten groeien tot echte grote rakkers. Geef ze wat water, zonlicht en liefde en voilà jouw indoor jungle is gecreëerd.

Lees meer Lees minder
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
26 producten

Gewortelde stekjes kopen?

More plants = more happiness. En dat kan met stekjes! Een jungle avontuur begint namelijk bij kleine plantjes. Met een beetje liefde, water en zonlicht kun jij er zelf grote rakkers van maken. Dus wil jij jouw urban jungle uitbreiden met planten stekjes en wil jij stekjes kopen? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. 

Welke soorten zijn er?

Maar welke soortjes zijn er? Die vraag is vrij simpel, we hebben namelijk van verschillende soorten planten een stekje! Zo kun je bij ons een Alocasia stekje kopen, stekjes van de Monstera en Calathea stekjes kopen. Daarnaast hebben wij ook leuke hangplant stekjes. Bovendien is een stekje van de Aloe vera erg populair.

Zijn deze ook verkrijgbaar in grote varianten?

Sommige kleine plantjes verkopen wij ook in het groot. Maar wij hebben er ook bijzonder stekjes tussen zitten. Dit zijn zeldzame stekjes die wij niet als grote plant verkopen. Het leuke hieraan is dat je dit stekje met de juiste verzorging zelf groter kan laten groeien. Wij verkopen momenteel alleen kamerplanten stekjes, deze zijn online verkrijgbaar.

Kom je er niet uit met het kiezen van de perfecte plant match? Dan kan je altijd contact met mij opnemen en dan kijken wij samen naar een goede optie! Er zit voor ieder wat wils tussen de stekjes soorten. Je zal zien dat je opslag verliefd zal worden op deze kamerplanten. Ben jij benieuwd hoe je deze prachtige stekjes verzorgd? Neem dan een kijkje in mijn encyclopedie, hierin geef ik antwoord op bijna alle verzorgings vragen per plantsoortje.

Lees meer Lees minder