• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
niet naar verwachting

Is je bestelling niet naar verwachting? 

Bekijk dan de veelgestele vragen, staat je antwoord er niet tussen? Neem dan contact op met ons. We probeer zo snel mogelijk te reageren. Is je bestelling niet helemaal aangekomen zoals je had verwacht? Stuur ons een foto per mail van de bestelde product(en) en in overleg bekijken wij wat de beste optie is: omruilen, compenseren of vergoeden. Jane is pas tevreden als jij dat ook bent.

Hoe zit het met de garantie van mijn kamerplant?

Heeft jouw jungle maatje niet helemaal de looks die je had verwacht bij aankomst? Dat kan wel eens gebeuren, ondanks dat iedere kamerplant zorgvuldig wordt gecheckt op zijn looks, zowel bij de kwekers als tijdens de verwerking bij ons.

Maar heeft je plant toch een raar beestje in zijn blad zitten? Hangt je mini jungle er treurig bij? Dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling! In de meeste gevallen kan je in onze kamerplanten encyclopedie het antwoord vinden, maar Jane en de rangers willen jou natuurlijk ook met alle liefde adviseren. Heeft jouw kamerplant gele bladen? No stress, dat betekent niet dat jouw jungle maatje gelijk dood gaat. Vergeet niet dat een plant een levend product is en daarom ook afhankelijk is van jouw verzorging.

Slaat jouw plant echt niet aan? Onze standaard garantie op planten is 100 dagen. Heeft jouw kamerplant gele bladen? Voldoet jouw kamerplant niet aan de kwaliteit die wij garanderen? Dan gaan wij samen kijken naar een oplossing. Stuur mij een mailtje met een foto via info@makeajungle.nl Informatie op deze pagina heeft alleen betrekking tot bezorgingen binnen Nederland inclusief Waddeneilanden en België.

geschillencommissie

Geschillencommissie

Onze klanten hebben toegang tot een onfhankelijke geschillencommissie. Je kan deze benaderen via de volgende site: geschillencommissie