• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL

Makkelijke kamerplanten

Gek op kamerplanten, maar niet zo'n fan van de verzorging? Dan zijn de makkelijke kamerplanten jouw ideale plant match. Met wat liefde en minimale verzorging staan ze er jungle proof bij. Bekijk hier alle makkelijke kamerplanten op een rijtje. 

Lees meer Lees minder
Makkelijke kamerplanten
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
35 producten

Makkelijke kamerplanten

Niet je handen vol willen hebben aan de verzorging van jouw kamerplanten? Dan ben je bij de makkelijke kamerplanten aan het juiste adres. Deze survivors kunnen namelijk wel tegen een stootje en groene vingers zijn niet nodig! Dat is wel zo handig wanneer je weinig tijd hebt voor de verzorging van jouw jungle maatje. Hieronder vertel ik je meer over de populairste soorten en hun standplaats.

Welke makkelijke plantsoorten zijn het populairst?

De twee populairste kamerplanten zijn de 'makkelijke groene kamerplanten' en de 'makkelijke grote kamerplant'. Grote makkelijke kamerplanten vullen namelijk al gauw je interieur op en je hebt er weinig omkijken naar. Zo is bijvoorbeeld een makkelijke palm voor binnen een echte liefhebber. Verder zijn makkelijke kamerplanten met bloemen en de makkelijke hangplant populair. Hier zijn verschillende varianten in te vinden op onze website.

Welke standplaats hebben deze planten? 

Lichtbehoeftes, iedere kamerplant heeft zijn eigen willetje wat dat betreft! Er zijn drie verschillende planttypes als het op licht aankomt. Zo heb je makkelijke kamerplanten voor in de schaduw en een makkelijke kamerplant voor in de zon. Ook makkelijke planten in de slaapkamer zijn erg gewild. Hier kun je namelijk planten voor het raam zetten maar ook in wat donkere hoekjes. Kijk voor de precieze standplaats van jouw plant in mijn encyclopedie.

Om de exacte wensen van de makkelijke kamerplanten te achterhalen kan je het beste een kijkje nemen in de kamerplanten encyclopedie. Hierin staan alle verzorgingstips vermeld per kamerplant soort, waaronder water geven en de standplaats. Zo kun je zien of dit jouw ideale plant match is. Kom je er niet uit? Neem dan contact met mij op zodat wij samen kunnen kijken naar de ideale makkelijke kamerplant voor jouw urban jungle!

 

Lees meer Lees minder