• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Euphorbia acruensis

Euphorbia acruensis

Bekijk meer van Cactus - Euphorbia
€ 15,00
Samenvatting
Samenvatting wordt geladen...
Ongeassembleerd geleverd
Totaal
€ 15,00
Levertijd:
Op voorraad
2 werkdagen
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €60,-

Alles over de Euphorbia

Inclusief pot 75cm hoog

Kweekpot diameter is 17cm

Weinig water nodig

Weinig eisen

Geen voeding nodig

Licht gifitg

Wil je écht alles weten over de Cactus? Dan heb ik goed nieuws! Tips en de uitgebreide verzorging lees je in mijn ENCYCLOPEDIE ➜

Handig om te weten

Een woestijncactus zal je inderdaad niet zo snel tegenkomen in het tropische regenwoud. Twijfel je of je water moet geven? Sla de cactus dan gewoon over, hij kan weken zonder!

De Euphorbia zorgt goed voor zichzelf, aangezien de kamerplant een hoop eigen reserves heeft. Een makkelijke kamerplant is het zeker! Sla je hem een keer over dan is er niks aan het handje. Geef deze kamerplant een zonnig plekje, af en toe een slok water en je zal zien dat 'ie er top top bij zal staan!

Standplaats
De Euphorbia is niet zo kieskeurig en kan zowel door als zonfanaat of semi schaduw liefhebber. In zijn natuurlijke habitat schijnt de gehele dag het zonnetje op zijn bol en vindt het daarom lekker om dat ook bij jou te krijgen. Probeer een te donkere standplaats wel te vermijden.
Water geven
De Euphorbia kan langere tijd zonder water, omdat 'ie zijn eigen reserves heeft. Laat de potgrond goed opdrogen voordat je weer langs gaat met de gieter. Natte voeten, daar heeft 'ie een hekel aan! Geef liever wat minder, dan een slok te veel.

Survivor of the desert

Misschien niet een kamerplant waar je jungle kriebels van krijgt, maar eerder woestijn kriebels! Droge vlaktes, een felle zon en steppenrollers die voorbij vliegen. Het lijkt wel de setting van een spannende cowboyfilm! En dat kan wel kloppen want hier liggen de roots van de Euphorbia. Deze kamerplant wordt daarom ook niet voor niks Cowboy Cactus genoemd. Fun fact, De Euphorbia is officieel gezien geen cactus, aangezien deze kamerplant doorntjes heeft in plaats van stekeltjes. De Euphorbia is een familie op zich, die met meer dan 100 soorten de droge vlaktes sieren in Afrika en andere warme landen.

Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.