• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL

Musa - Bananenplant

Zeg je Bananenplant dan zeg je tropisch oerwoud! Tropischer kan bijna niet met deze Musa Dwarf Cavendish. Door zijn wilde, soms ingescheurde en gevlekte bladeren is dit echt een woest exemplaar en een mooie toevoeging aan jouw urban jungle. 

Lees meer Lees minder
Musa
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
2 producten
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
2 producten

Snel en gemakkelijk online bestellen

Laat je adviseren
Bekijk hieronder de verschillende watersystemen.

Offerte aanvragen of advies?
Gemiddeld antwoorden wij binnen 24 uur.
Of bel direct onze experts

Lees meer Lees minder

Musa (bananenplant) kopen?

Zeg je Bananenplant dan zeg je tropisch oerwoud! Tropischer kan bijna niet met deze Musa. Bananen zal je niet snel van deze rakker krijgen, mits je een optimaal klimaat in je huiskamer hebt. Zijn roots liggen in het verre Azië, maar rondom de Canarische eilanden en op het vaste land van Costa Rica is 'ie ook gespot. Wil jij een Bananenplant kopen ofwel een Musa kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres! 

Welke formaten Bananenplanten zijn er?

Er zijn verschillende formaten Bananenplanten te verkrijgen. Zo hebben wij de Bananenplant in het groot, een mini Bananenplant en de kleine Bananenplant. Hiernaast bestaat er ook nog de Bananenplant XL. De Musa kan uitgroeien tot een enorme joekel! Het is daarom een must om hem een nieuwe pot te geven. De Musa vindt het fijn om een nieuwe pot te krijgen, zodat hij meer ruimte voor de wortels krijgt en hij meer water kan opslaan. Kies een toffe sierpot uit die minimaal 5 cm groter is dan de kweekpot. 

Welke soorten Bananenplanten zijn er?

Er bestaan verschillende soorten Bananenplanten. Zo heb je de Musa Basjoo, Musa Tropicana en de Musa Aeae. Ook bestaat er een uniek exemplaar namelijk de Musa Variegata, deze soort heeft wit in het blad en komt weinig voor. Een veel verkocht en populair soortje is de Musa Dwarf Cavendish. De Musa Dwarf Cavendish kun je kopen op onze website. Door zijn wilde, soms ingescheurde en gevlekte bladeren is dit echt een woest exemplaar en een mooie toevoeging aan jouw urban jungle. 

Kijk voor de wensen van dit leuke jungle maatje in mijn encyclopedie. Hierin staat alles vermeld per kamerplanten soort, zo kun je zien of dit de ideale plant match is. Kom je er niet uit? Neem dan contact met mij op zodat wij samen kunnen kijken naar de ideale kamerplant voor jouw indoor jungle!

Lees meer Lees minder