• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL

Luchtzuiverende kamerplanten

Sommige Jungle maatjes hebben een extra luchtzuiverend effect. Deze luchtzuiverende kamerplanten doen dit door schadelijke stoffen te filteren, daarnaast produceren zij ook nog extra zuurstof. Dit zorgt dus voor een betere gezondheid, win win! 

Lees meer Lees minder
Luchtzuiverende kamerplanten
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
20 producten

Luchtzuiverende kamerplanten

Sommige kamerplanten hebben een extra luchtzuiverend effect in vergelijking met andere planten. Deze luchtzuiverende kamerplanten doen dit door schadelijke stoffen te filteren zoals benzeen en CO2. Daarnaast produceren deze luchtzuiverende planten zuurstof. Dit zorgt dus voor een betere gezondheid, win win! Wil jij luchtzuiverende planten kopen? Lees dan snel verder voor de beste luchtzuiverende planten meer jungle tips!

Verschillende soortjes

Er zijn verschillende soorten luchtzuiverende planten. Zo heb je grote luchtzuiverende kamerplanten zoals de Strelitzia, Areca en Kentia. Deze kamerplanten maken jouw interieur in één klap jungle proof. Daarnaast bestaan er voor de kleinere plekjes in huis de kleine luchtzuiverende kamerplanten zoals de Calathea, Varen en Chlorophytum. Puilt jouw indoor jungle uit en heb je geen plekje meer over op de grond? Dan zijn de luchtzuiverende hangplanten de perfecte match! Voor ieder plekje in huis bestaat er dus een passende plant.

Alle voordelen op een rijtje

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat het effect van luchtzuiverende kamerplanten daadwerkelijk je gezondheid verbeterd. Zo verminderen planten de klachten onder andere op misselijkheid, hoofdpijn, moeheid en concentratieproblemen. Daarnaast verbetert het je creativiteit, kun je beter presteren en zorgt het voor positiviteit. Je kunt deze luchtzuiverende planten bijvoorbeeld in de slaapkamer plaatsen voor een fijne nachtrust. Bovendien kun je sommige luchtzuiverende planten ook in de badkamer plaatsen.

Kom je er niet uit met het kiezen van de perfecte plant match? Dan kan je altijd contact met mij opnemen en dan kijken wij samen naar een goede optie! Er zit voor ieder wat wils tussen de luchtzuiverende kamerplanten. Je zal zien dat je opslag verliefd zal worden op deze kamerplanten.

Lees meer Lees minder