• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL

Wie ben ik?

Een toffe Strelitzia Nicolai of een stoere Monstera, het stekken van de Bladbegonia of het verpotten van die grote Musa, wie wordt hier nou niet blij van?! Als echte kamerplant addict kan ik er geen genoeg van krijgen en omring ik mijzelf het liefst met heel veel planten. Een kamer vol groene junglemaatjes, dat is hoe ik het wil zien! 

Je vraagt je vast af waar ik die kamerplant-fever heb opgelopen. Als klein meisje ben ik tussen al dat groen opgegroeid en is het er met de paplepel ingegoten. Ik vind dat een kamerplant een echte sfeermaker en het jungle gevoel naar binnen haalt. Door de jaren heen heb ik veel kennis opgedaan en gaf ik graag plantadvies aan vrienden en familie. Al deze handige tips en feitjes wil ik dus ook graag met jullie delen! 

Wie ben jij?

Ik vraag mij af hoe groen het bij jou thuis is?... Dat kan vast veel groener! Want al die jungle maatjes in huis maken het een stuk leuker en gezellig en daar kan ik jou bij helpen! Zie jij door de planten het oerwoud niet meer? Geen zorgen, op de overzichtelijke webshop maak ik jou graag wegwijs door de online jungle voor de perfecte plant match! Alle kamerplanten komen vers van de kweker en worden zorgvuldig gecheckt op hun looks. Wil je ook een toffe pot, wat extra plantenvoeding of een hippe gieter? Ook dat is zo geregeld! 

Lopende encyclopedie

Maar dan, de verzorging van een kamerplant. Hoeveel water heeft mijn Bananenplant nodig? Heeft mijn Alocasia Zebrina veel zonlicht nodig? Ik hoor de vragen al door je hoofd spoken. No stress, die struggles neem ik jou af door de verzorging van de binnenplant zo makkelijk mogelijk te maken en tot in de puntjes uit te leggen. In de online encyclopedie krijg je antwoord op bijna alle verzorgings vragen. Kom je er nog niet uit? Neem dan contact met mij op zodat ik er met jou naar kan kijken! Kan jij mij iets nieuws bijbrengen over de plantenwereld? Dan ben ik maar al te blij om iets nieuws te leren!

Kan jij nu niet wachten om je huis vol te zetten met kamerplanten en je interieur om te toveren tot indoor jungle? Ik help je maar al te graag de groene slingers op te hangen en het ultieme junglefeestje te creëren!