• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL

Strelitzia - Paradijsvogelplant

De Strelitzia staat ook wel bekend om zijn prachtige paradijsvogelbloemen vandaar de bijnaam Paradijsvogelplant. Plantenharten veroveren doet deze kamerplant als geen ander, aangezien het vonkje in aardig wat indoor jungles is overgeslagen.

Lees meer Lees minder
Strelitzia
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
3 producten
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
3 producten

Snel en gemakkelijk online bestellen
Plantenpakket-voor-in-de-zon
Junglepakket zon Zuidelijke Zonfanaten
€ 202,15 Regular Price € 218,00

Laat je adviseren
Bekijk hieronder de verschillende watersystemen.

Offerte aanvragen of advies?
Gemiddeld antwoorden wij binnen 24 uur.
Of bel direct onze experts

Lees meer Lees minder

Strelitzia kopen?

De Strelitzia Nicolai staat ook wel bekend om zijn ruwe uiterlijk, met hier en daar een gescheurd blad of bruine rand. Ze staan ook wel bekend als de paradijsvogelplant vanwege de prachtige bloemen van de de Strelitzia Reginae. Als jij een Strelitzia wilt kopen of een paradijsvogelplant wilt kopen ben je aan het juiste adres!

Wat is zijn herkomst?

Deze familie chillen met z'n alle in de jungle van Zuid-Afrika en hebben ieder hun eigen kenbare features. Dit is by far een van de grootste zonfanaten die er bestaat. Het is dus geen verrassing als ik zeg dat hij op een licht plekje wil staan. Een flinke zuiperd, zo mag je de Strelitzia Nicolai ook wel noemen. Vooral als de zon volop schittert, wilt de Nicolai het liefst een constante licht vochtige potgrond. Plantenharten veroveren doet de Strelitzia Nicolai als geen ander, aangezien het vonkje in aardig wat indoor jungles is overgeslagen.

Welke soorten zijn er? 

Er zijn twee soorten: de Strelitzia Nicolai en de Strelitzia Reginae. Je kunt beide Strelitzia soorten bestellen bij ons. Wij verkopen de Strelitzia ook in pot. De Strelitzia Nicolai in pot verkopen wij in verschillende maten en kleuren. Zo verkopen wij potten voor de Strelitzia in het groot en voor de paradijsvogelplant in het groot. De Strelitzia kan flink groeien als je hem goed verzorgt. Daarom is een grotere pot altijd een goed idee! Vooral als je de Strelitzia groter wilt laten worden.


Kijk voor de wensen van de Strelitzia in mijn encyclopedie. Hierin staat alles vermeld per kamerplanten soort, zo kun je zien of dit de ideale plant match is. Kom je er niet uit? Neem dan contact met mij op zodat wij samen kunnen kijken naar de ideale kamerplant voor jouw indoor jungle!

Lees meer Lees minder