• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL

Palmen

Zeg je tropisch paradijs, dan denk je meteen aan een Palm! Het tropische gevoel komt gelijk bij mij naar boven als ik naar dit jungle maatje kijk. Spreid je strandlaken uit onder zijn grote bladeren, pak een verfrissend drankje en je waant je in een tropisch paradijs. Een echte aanwinst voor jouw indoor jungle. 

Lees meer Lees minder
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
3 producten
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
3 producten

Palmen voor binnen

Zeg je tropisch paradijs, dan zeg je Palm! Wil jij een palm kopen als palmboom voor binnen? Dan ben je aan het juiste adres. Spreid je strandlaken uit onder zijn grote palmachtige bladeren, pak een verfrissend drankje en je waant je in een tropisch paradijs. Een echte aanwinst voor jouw indoor jungle. Lees vooral verder als je palmen wilt kopen.

Welke soorten palmen zijn er?

Er zijn verschillende palmen te koop, zo kun je bij ons een Stokpalm kopen oftewel een Rhapis kopen. Ook kun je bij ons een Kentia (Howea) kopen. Zijn veerachtige groene bladeren en wilde verschijning, maken de Kentia tropischer dan ooit. Verder kun je in de webshop een Areca kopen of goudpalm kopen, Tropisch is ‘ie zeker want zijn roots liggen in het verre Madagaskar maar komen ook voor in Zuidoost-Azië en Midden-Amerika. Ten slotte kun je bij ons de Chamaerops Humilis kopen.

Welke formaten hebben palmen?

In de webshop kun je een grote palmboom kopen en een mini palmboom binnen. Zo verkopen wij stekjes van de Chamaedorea maar ook grote kentia’s. Op deze webshop verkopen wij alleen de binnen palm. Wil jij jouw palm groter laten worden? Een grotere pot is altijd een goed idee! Met een grotere pot kunnen zijn wortels er lekker op los en zal er meer plek zijn voor nieuwe speren. Je zal zien dat zijn stengels ook een stuk dikker gaan worden en de groene toef nog voller zal zijn. 

Kijk voor de wensen van de palm in mijn encyclopedie. Hierin staat alles vermeld per kamerplanten soort, zo kun je zien of dit de ideale plant match is. Kom je er niet uit? Neem dan contact met mij op zodat wij samen kunnen kijken naar de ideale kamerplant voor jouw indoor jungle!

Lees meer Lees minder