• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL

Alle kamerplanten

Of je nu op zoek bent naar een kleine of hippe, grootbladige of luchtzuiverende kamerplant, er zit hier voor iedere indoor jungle wel wat tussen! Bekijk hier alle kamerplanten op een rijtje. 

Lees meer Lees minder
Alle kamerplanten
Monstera-gatenplant-kamerplant Monstera Pertusum
Monstera Pertusum Gatenplant
Regular Price € 68,00 Special Price € 44,99
areca met lange groene stengels met waaier vormige bladeren Areca
Areca Goudpalm
€ 53,00
Ceropegia-woodii-stekje
ceropegia woodii Stekje
Regular Price € 4,00 Special Price € 1,99
Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina
100 producten

Alle kamerplanten

Kamerplanten, je kan er geen genoeg van krijgen. Kamerplanten geven die groene touch aan jouw interieur, zorgen voor een fijn binnenklimaat en zien er nog leuk uit ook! Zie jij het liefst kleine kamerplanten opgroeien of ga je gelijk voor een jungle reus? Kamerplanten zijn er om jouw indoor jungle compleet te maken. En niet te vergeten, voor iedere ruimte geschikt. Tover je badkamer om tot dichtbeboste jungle en geef je slaapkamer de groene oase. Als je een kamerplant uitkiest is het wel van belang dat je rekening houdt met de wensen van de kamerplant. Op welke standplaats 'ie het liefst staat en wat voor licht de kamerplant wilt ontvangen. Daarnaast kun je kijken naar hoeveel water de kamerplant verbruikt en welke extra verzorging er gewaardeerd wordt. Ook deze informatie kan je bij iedere kamerplant terugvinden. Kom je er niet helemaal uit bij het kopen van planten? Dan help ik je maar al te graag!

De verschillende kamerplanten

Je kunt verschillende planten kopen in deze online jungle. Van makkelijke kamerplanten tot hangplanten en van luchtzuiverende planten tot grote jungle reuzen. Ben jij een echte avonturier en altijd op pad? Dan is een makkelijke kamerplant, zoals de Sansevieria, Agave, Dracaena of de Monstera, de perfecte planten match! Minimale zorgen waar je het maximale voor terug krijgt! Of ga jij voor die echte jungle looks en hang je de kamerplanten de hoogte in met hangplanten voor binnen! Vooral als je geen ruimte meer hebt op de vloer of je moet het met wat minder vierkante meters doen is dit een ideale oplossing. Zo zijn er nog meer leuke soortjes te vinden op mijn website zoals luchtzuiverende planten en bloeiende kamerplanten. Aan de hand van de filters op mijn website kun je gemakkelijk planten kopen!

De populairste kamerplanten

Wat de populairste kamerplanten zijn? Allereerst mijn favoriet, die ook tussen de grote kamerplanten valt is de Strelitzia. Met zijn grote bladeren siert hij iedere indoor jungle op. Het jungle gevoel komt bij deze kamerplant gelijk naar boven, daarom is het echt mijn favoriet! Geef je de Strelitzia de juiste verzorging, dan zullen de nieuwe scheuten de lucht in schieten. Een te gekke plant om in jouw plantencollectie te hebben! Daarnaast is de Kentia, maar ook de Alocasia een echte favoriet. De tropische veerachtige bladeren van de Kentia maken het een ware eyecatcher in jouw indoor jungle en de Alocasia siert iedere woonkamer met zijn grote bladeren! Maar naast deze groene kamerplanten zijn er nog tal van andere tropische planten die het echte jungle gevoel geven in huis. Neem een kijkje in onze online jungle en laat je plantenhart verliefd worden op al dat groen.

Lees meer Lees minder