• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Clusia rosea princess

Clusia rosea princess

Bekijk meer van Clusia - Varkensboom
Persoonlijk berichtje

Maximaal 100 tekens

Maximaal 100 tekens

Maximaal 100 tekens

Samenvatting
Samenvatting wordt geladen...
Ongeassembleerd geleverd
Totaal
€ 10,00
Levertijd:
Op voorraad
2 werkdagen
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €60,-
€ 10,00

Alles over de Clusia

Inclusief pot 30cm hoog

Kweekpot diameter is 12cm

Gemiddeld water nodig

Halfschaduw

1x per maand (zomer)

Giftig

Wil je écht alles weten over de Clusia? Dan heb ik goed nieuws! Tips en de uitgebreide verzorging lees je in mijn ENCYCLOPEDIE ➜

Leuk om te weten

Deze jungle plant zorgt voor minder stress en is een natuurlijke luchtverfrisser! Dit komt door zijn luchtzuiverende functie waardoor ‘ie schadelijke stoffen neutraliseert.

De Clusia staat ook wel bekend als als Signature Tree of Varkensboom. Deze jungle plant past zich gemakkelijk aan in verschillende omstandigheden, hierdoor is dit een makkelijke plant voor jouw indoor jungle!

Standplaats
De Clusia is gek op licht, maar geen directe zonnestralen. Staat 'ie te licht dan kunnen er brandplekken op het blad ontstaan. Geef je hem een donker plekje, dan zal 'ie niet zo hard groeien.
Water geven
De Clusia valt onder het kopje ‘bescheiden drinker’. Het liefst wil deze jungle plant licht vochtige potgrond zonder natte voeten. Dit kan namelijk zorgen voor wortelrot. Maar een keer te veel of weinig water doet deze plant niet moeilijk over.

De Clusia heeft een klein bladstructuur ten opzichte van zijn familie, hij is namelijk verwant met de Clusiaceae. Oorspronkelijk komt deze jungle plant uit de regenwouden van de Caraïben, de Verenigde staten en Zuid Amerika. Hier groeit de Clusia op verschillende ondergronden van heel droog tot heel nat. Wanneer de Clusia in een droog klimaat staat kunnen er lange (lucht)wortels ontstaan. In vele gebieden heeft deze kamerplant het goed naar zijn zin, aangezien 'ie niet de moeilijkste is. Dit maakt het een makkelijke kamerplant.

Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.