• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Senecio Herreanus

Senecio Herreanus

€ 4,00
Samenvatting
Samenvatting wordt geladen...
Ongeassembleerd geleverd
Totaal
€ 4,00
Levertijd:
Op voorraad
2 werkdagen
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €60,-

Alles over de Senecio

Inclusief pot 10cm hoog

Kweekpot diameter is 6cm

Weinig water nodig

Licht, geen direct zonlicht

Geen voeding nodig

Giftig

Handig om te weten

De Senecio heeft maar weinig water nodig omdat hij water opslaat in zijn bladeren. Hierdoor hoef je hem maar weinig water te geven. Wel zo handig!

De Senecio is zo moeilijk niet en kan goed voor zichzelf zorgen. Dit jungle maatje valt daarom ook onder het kopje makkelijke kamerplant. Geef de Senecio zijn gewenste plekje, zo nu en dan een slok water en je zal zien dat 'ie er tip top bij zal staan!

Standplaats
Zet de plant op een locatie met veel indirect zonlicht.
Water geven
Laat de grond eerst een tijdje opdrogen, voordat je weer water geeft.

tarzan of the jungle

De roots van de Senecio komen uit het zuidelijke gebied van Afrika. Hier groeien ze veel in het wild. Dit jungle maatje komt in allerlei verschillende vormen en maten voor. De Senecio behoort tot de succulenten familie en zijn daarom erg sterke planten. Ze hebben weinig verzorging nodig om zich goed te voelen, dit komt omdat het vetplanten zijn.

Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.