• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL

Calathea - Pauwenplant

Zeg je jungle dan zeg je Calathea! Dit jungle maatje is onmisbaar in jouw indoor jungle. De Calathea familie staat bekend om zijn blad tekeningen en kennen hem ook beter als de Pauwenplant. 

Lees meer Lees minder
Calathea
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
10 producten

Snel en gemakkelijk online bestellen
Plantenpakket-voor-in-de-zon
Junglepakket zon Zuidelijke Zonfanaten
€ 190,15 Regular Price € 206,00

Laat je adviseren
Bekijk hieronder de verschillende watersystemen.

Offerte aanvragen of advies?
Gemiddeld antwoorden wij binnen 24 uur.
Of bel direct onze experts

Lees meer Lees minder

Calathea (pauwenplant) kopen?

Wil jij een Calathea kopen? Dat begrijp ik heel goed! Dit jungle maatje is onmisbaar in jouw indoor jungle. De Calathea familie staat bekend om zijn blad tekeningen en we kennen hem ook wel als de Pauwenplant. Ze zijn te vinden in de dichtbegroeide jungle van Midden en Zuid Amerika. Het leuke aan deze plant is dat ze bekend staan om hun dagelijkse moves. Kijk dus niet raar op als jij opeens geritsel naast je hoort. 

Welk formaat zijn er?

In de webshop kun je verschillende formaten vinden. Zo verkopen wij de kleine Calathea, ook wel het stekje genoemd. Maar wij hebben grote Calathea's die in één keer je hele woonkamer vullen. Wil jij jouw junglemaatje verpotten? Kies dan een toffe sierpot uit die minimaal 5 cm groter is dan de kweekpot. Of je nou kleine of grote Pauwenplanten wilt bestellen, op deze pagina zit je goed.

Welke soorten bestaan er?

Deze leuke jungle maatjes zijn er in verschillende soorten. Zo heb je de Calathea Orbifolia met haar groen getekende bladeren met opvallende nerven. Daarnaast is er de Calathea Insignis met haar rode achterkant en prachtige bladtekening. Ook de Calathea Roseoptica is een populaire plant vanwege het roze in het blad. De Calathea Wavestar staat bekend om haar gekrulde bladranden. Ten slotte zijn de Calathea Maranta en de Calathea Flamestar nog bekende soortjes.

Kijk voor de wensen van dit leuke jungle maatje in mijn encyclopedie. Hierin staat alles vermeld per kamerplanten soort, zo kun je zien of dit de ideale plant match is. Kom je er niet uit? Neem dan contact met mij op zodat wij samen kunnen kijken naar de ideale kamerplant voor jouw indoor jungle!

Lees meer Lees minder