• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Calathea Roseopicta Illustrious

Calathea Roseopicta Illustrious

Bekijk meer van Calathea - Pauwenplant
€ 6,00
Samenvatting
Samenvatting wordt geladen...
Ongeassembleerd geleverd
Totaal
€ 6,00
Levertijd:
Op voorraad
2 werkdagen
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €60,-

Inclusief pot 15cm hoog

Kweekpot diameter is 6cm

Veel water nodig

Schaduw/Halfschaduw

1x per twee weken (zomer)

Niet giftig

Wil je écht alles weten over de Calathea? Dan heb ik goed nieuws! Tips en de uitgebreide verzorging lees je in mijn ENCYCLOPEDIE ➜

Leuk om te weten

Deze plant produceert échte jungle geluiden. Als het 's avonds donker wordt sluiten de bladeren, wat af en toe klikt als geritsel. Hiervan hoef je dus niet te schikken! 'S ochtends vouwen de bladeren weer langzaam open.

De Calathea staat voornamelijk bekend om zijn moves, maar ook om het feit dat 'ie graag in de watten gelegd wil worden. Geef deze kamerplant de ultieme verzorging en je zal zien dat 'ie iedere avond zijn moves zal showen en zijn bladeren er tip top bij zullen staan.

Standplaats
La calathéa est une plante de couleur jaune. C'est pourquoi tu dois t'approcher directement de la lumière du soleil.
Water geven
Eine Innenpflanze Calathea mag es, eine Gorgonie zu pflanzen. Achte darauf, dass die Sonne nicht austrocknet, denn die Innenraumpflanze fängt an, sich leicht zu neigen.
Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.