• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Philodendron Orange (Prince of Orange)

Philodendron Orange (Prince of Orange)

Bekijk meer van Philodendron
€ 7,00
Samenvatting
Samenvatting wordt geladen...
Ongeassembleerd geleverd
Totaal
€ 7,00
Levertijd:
Op voorraad
2 werkdagen
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €60,-

Alles over de Philodendron

Inclusief pot 10cm hoog

Kweekpot diameter is 6cm

Gemiddeld water nodig

Schaduw/Halfschaduw

1x per twee weken (zomer)

Giftig

Wil je écht alles weten over de Philodendron? Dan heb ik goed nieuws! Tips en de uitgebreide verzorging lees je in mijn ENCYCLOPEDIE ➜

Leuk om te weten

Ga jij binnenkort de échte jungle verkennen? De kans dat je een Philodendron tegenkomt is héél groot. Er bestaan namelijk meer dan 500 verschillende Philodendron soortjes. 

Neem je een Philodendron in huis, dan krijg je er heel wat voor terug. Gezien de verzorging makkelijk toe te passen is, is de Philo een ware muze geworden. Met wat liefde en minimale verzorging zal deze beauty schitteren in jouw indoor jungle.

Standplaats
Plaats deze Philodendron op een standplaats met schaduw of half schaduw. Te veel licht zal het blad lichter of zelfs geel van kleur maken.
Water geven
De grond van deze Philodendron dient in de zomer licht vochtig te zijn. Voorkom een te natte grond en vermijdt zeker dat de kamerplant met zijn wortels in het water staat. Het is daarom verstandig regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Laat in de winter de grond kort uitdrogen.

Muse of the jungle

De Philodendron, ze zijn er in alle soorten en maten. Van grootbladig tot klimmend en van vingervormige bladeren tot luchtwortels. De Philodendron familie telt meer dan 500 soorten. Met deze rakkers haal je de jungle in huis door hun wilde looks! Die jungle looks hebben ze te danken aan hun oorspong, die in het tropisch regenwoud liggen, waar ze vrolijk de bomen in klauteren. Vanuit Azië en Midden en Zuid-Amerika hebben ze onze ‘planten harten’ veroverd en zijn ze niet meer weg te denken uit onze huiskamers. Ze vragen om een makkelijke verzorging en geven er een hoop voor terug. Ze groeien namelijk met gemak de pan uit en geven jouw interieur echt een wow-factor! En voor onze stek liefhebbers… ze zijn enorm goed te vermeerderen! 

Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.