• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL

Kleine kamerplanten

Wil je het liefst nog meer groen in huis, maar puilt jouw indoor jungle uit? Ga dan voor een kleine kamerplant! Daar kan je vast nog een mooi plekje voor vinden bij jou thuis! Planten tot 70cm.

Lees meer Lees minder
Kleine kamerplanten
Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina
52 producten
Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina
52 producten

Kleine kamerplanten

Op zoek naar een passende kamerplant, maar puilt jouw indoor jungle uit? Ga dan voor een kleine kamerplant die dat plekje kan opvullen! In deze online jungle zijn er tal van kleine planten die een ruimte kunnen omtoveren in tropische sferen. Een leeg plekje op je keukenplankje of een hoekje over in je slaapkamer? Zet er een kleine kamerplant neer voor die groene touch en de laatste puntjes op de i in jouw interieur!

Klein houden, of laten groeien

Naast dat de kleine planten bekend staan om hun kleine blaadjes, kan je ze op laten groeien tot een volwassen exemplaar. Net zoals in de jungle, waar ze van een kleine plant tot een echte jungle reus groeien. Daarom moet een mini plant zo goed mogelijk worden verzorgd en moet je een hoop geduld en liefde geven. Verpot de kleine kamerplant naar een grote pot die minimaal 5 cm groter is als de kweekpot. Dit zorgt ervoor dat de waterbuffer wordt vergroot, waardoor uitdroging niet meer op de loer ligt, en de wortels meer ruimte hebben om erop los te gaan. Wil je de kleine kamerplant het liefst zo houden? Geef hem dan de liefde en verzorging die de plant verdiend en knip zo nu en dan de uitschieters weg. Wortels wat korter maken en bijknippen is ook een mogelijkheid, maar doe dit alleen tijdens de lente- en zomermaanden.

Standplaats kleine kamerplanten

Waar je ze een plekje kan geven? Dat kan met deze kleine planten overal! Op een rijtje in de vensterbank, met z'n drieën op je salontafel, of op een fotoplank waar deze babyplantjes in de spotlight staan. Kijk wel goed naar de wensen van jouw kamerplant. Zo heb je kleine kamerplanten die weinig licht nodig hebben maar ook kleine kamerplanten die graag in de volle zon staan. Gelukkig zijn er in de online jungle veel kleine planten te vinden met verschillende wensen waar je plantenhart sneller van gaat kloppen. Ga voor een kleine Gatenplant, een kleine Aloe Vera plant of kleine hangplantjes. Daarnaast heb je nog kleine kamerplanten met bloemen, kleine luchtzuiverende planten en kleine plantjes in pot. Stuk voor stuk zullen ze een prachtige toevoeging zijn aan jouw urban jungle! Geef een kleine kamerplanten cadeau of koop ze lekker voor jezelf! Spijt zal je er niet van hebben, aangezien ze ieder hoekje kunnen omtoveren tot indoor jungle!

Lees meer Lees minder