• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Kokodama sedum tornado

Kokodama sedum tornado

Bekijk meer van Sedum
Totaal
€ 14,00
Levertijd:
Op voorraad
2 werkdagen
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €60,-
Kokodama-sendum-hangplant

Alles over de Sedum

Inclusief pot 20cm hoog

Kweekpot diameter is 15cm

Weinig water nodig

Direct zonlicht

1x per maand (zomer)

Licht gifitg

Leuk om te weten

Deze glazende jungle plant heeft kleine blaadjes die aan een rood steeltje groeien!

De leukste verrassing die je tegen kan komen in de jungle! Met zijn springerige stengels en dikke bladeren geeft 'ie die toffe groene touch aan ieder interieur, zonder echte groene vingers nodig te hebben. Zeg nou zelf, dit klinkt toch echt als een geweldige vondst!

Standplaats
De Sedum is een liefhebber van het zonnetje en staat daarom beter bekend als een zonfanaat! Hang hem op bij het raam en zorg ervoor dat de zonnestralen op zijn bolletje komen. Een donker plekje is geen must voor deze kamerplant, daar heeft 'ie een hekel aan!
Water geven
Deze kamerplant is een echte survivor en kan er prima tegen als je hem een keer vergeet. De Sedum slaat het water namelijk op in zijn bladeren en stengels, wat ervoor zorgt dat 'ie zijn eigen voorraad heeft. Laat de potgrond dus goed opdrogen tussen de watergeefbeurten in.

Treasure of the jungle

Deze enthousiasteling geeft zowel een jungle- als groene touch aan jouw interieur. Met zijn krullerige en dikbladige voorkomen, steelt 'ie de show met zijn looks. Zijn natuurlijke habitat is gelegen in het verre Zuid-Amerika, maar komt ook voor in Mexico en Noord-Afrika. In vele gebieden heeft deze kamerplant het goed naar zijn zin, aangezien 'ie niet de moeilijkste is. Geef hem af en toe wat water en een zonnig plekje. Dit maakt het een makkelijke kamerplant waar je weinig naar om hoeft te kijken. Hij maakt tenslotte deel uit van de succulenten en vetplanten familie. Je hebt bij deze kamerplant in ieder geval geen groene vingers nodig!

Creëer je eigen jungle Bekijk deze jungle maatjes eens
Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.