• Uit eigen voorraad leverbaar
 • Gratis verzending vanaf €60,-
 • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Kokodama Chlorophytum
Waardering:
100% of 100

Kokodama Chlorophytum

Waardering:
100% of 100
Bekijk meer van Chlorophytum - Graslelie
Totaal
€ 15,00
Levertijd:
Op voorraad
2 werkdagen
 • 100 dagen kwaliteitsgarantie
 • Gratis verzending vanaf €60,-
Kokodama-chlorophytum-kamerplant

Alles over de Chlorophytum

Inclusief pot 20cm hoog

Kweekpot diameter is 15cm

Veel water nodig

Licht, geen direct zonlicht

1x per maand (zomer)

Niet giftig

Leuk om te weten

De Chlorophytum is van oorsprong een echte bodembedekker in de jungle. Dus pas op waar je staat! Daarnaast is de Graslelie super huisdiervriendelijk. Dus geen stress als jouw viervoeter een hapje neemt. 

Maak kennis met zijn tweede naam, Spiderplant! Zijn looks hebben inderdaad wel wat weg van het achtpotige beestje, maar gelukkig krioelt het niet als je deze in huis haalt. 

Standplaats
Zo moeilijk is de Graslelie niet, maar een plekje met indirecte zonnestralen zal het beste bij de kamerplant passen. Staat 'ie te licht dan kunnen er brandplekken op het blad ontstaan. Geef je hem een donker plekje, dan zal 'ie niet zo hard groeien.
Water geven
De Graslelie wilt het liefst een constante lichtvochtige potgrond hebben. Te weinig water vindt 'ie niet fijn, maar te veel al helemaal niet. Natte voeten kunnen wortelrot veroorzaken en dat is geen pretje. De potgrond aanvoelen is altijd een must!

Spider of the jungle

De Graslelie is een welbekende kamerplant die al jaren in de picture staat. Deze kamerplant springt er voornamelijk uit door zijn vrolijke groene toef, maar niet te vergeten, ook omdat 'ie zo makkelijk te stekken is! Zijn roots liggen in de dichtbebosde jungles van Afrika en Azië, maar komt ook voor in Australië. In vele gebieden heeft deze kamerplant het goed naar zijn zin, aangezien 'ie niet de moeilijkste is. Dit maakt het een makkelijke kamerplant waar je weinig naar om hoeft te kijken. Geef je deze kamerplant de juiste verzorging, dan zal 'ie een hoop mini's aanmaken. Breid je Graslelie jungle uit of maak er bij andere een indoor jungle van! 

Creëer je eigen jungle Bekijk deze jungle maatjes eens
Klantenbeoordelingen
Zij gingen je voor
5 / 5
100%
Gemiddelde uit 1 beoordelingen
 1. Mooie plant
  Overall
  100%

  Door Daniëlle

  Hele mooie plant. En de pot ziet er ook mooi uit!

Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.