• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL

Volle zon kamerplanten

Een plekje vrij op de venstterbank? De echte zonfanaten voelen zich hier helemaal thuis. Een ideale plant match voor een indoor jungle met felle zonnestralen. Bekijk hier alle kamerplanten voor in de volle zon op een rijtje. 

Lees meer Lees minder
Volle zon kamerplanten
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
21 producten

Kamerplanten volle zon

Op zoek naar kamerplanten die in de volle zon geplaatst kunnen worden? Oftewel planten die goed tegen zon en droogte kunnen? Dan ben je aan het juiste adres! Deze kamerplanten zijn ideaal om een leeg plekje op de vensterbank op te vullen. Heb jij direct zonlicht naar binnen schijnen? Dan is zijn kamerplanten voor in de zon de perfecte plant match! 

Alle planten op een rijtje

Maar eerst alle kamerplanten voor de volle zon op een rijtje. Er zijn namelijk best wat tropische binnenplanten voor in de volle zon die veel zonlicht nodig hebben. Neem bijvoorbeeld de Strelitzia, Musa en Ficus. Dit zijn planten die goed tegen de zon kunnen. Daarnaast heb je nog bloeiende kamerplanten voor de zon, hangplanten in de volle zon en makkelijke kamerplanten voor de zon

Populaire zonfanaten

Er zijn veel populaire kamerplanten voor in de zon. Zo is de Alocasia een echte zonfanaat! Een plekje bij het raam waar de zonnestralen naar binnen komen is een must bij deze kamerplant. Daarnaast is een kamerplant die direct zonlicht nodig heeft de Ficus. Heb jij een raam op het zuiden? Dan is dit de plant match voor jou! Bovendien zijn wat kleinere planten zoals de Sansevieria, Agave en de Euphorbia ideale kamerplanten voor in de volle zon op de vensterbank.

Kom je er niet uit met het kiezen van de perfecte plant match? Dan kan je altijd contact met mij opnemen en dan kijken wij samen naar een goede optie! Er zit voor ieder wat wils tussen de kamerplanten in de volle zon selectie. Je zal zien dat je opslag verliefd zal worden op deze kamerplanten.

Lees meer Lees minder