• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL

Benodigdheden

Verwen jouw kamerplant door de juiste plantenvoeding aan te schaffen of die fijne gieter waarmee jij je jungle maatje kan voorzien van een watergeefbeurt. Heeft jouw kamerplant een verpotbeurt nodig? Ook voor potgrond kan je hier terecht!

Lees meer Lees minder
Benodigdheden
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
4 producten
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
4 producten

Benodigdheden

Ook kamerplanten hebben wel eens wat extra aandacht nodig. Zo kun je jouw kamerplant verwennen met wat plantenvoeding, verse potgrond of een mooie gieter voor de watergeef beurten. Ook vind je hier ongediertebestrijding voor wanneer jouw geliefde jungle maatje last heeft van beestjes. Kortom op deze pagina kun je alle benodigdheden voor je kamerplant vinden!

Een extraatje tijdens de lente- en zomermaanden

Op zoek naar de geschikte plantenvoeding? Want ja, een extraatje tijdens de lente- en zomermaanden vindt jouw kamerplant zo nu en dan wel lekker! Universele kamerplanten voeding kan je aan alle jungle maatjes geven. Op de verpakking van de plantenvoeding staat genoteerd welke dosering je kan geven aan je kamerplant. Ik raad hierbij aan om liever wat minder plantenvoeding te geven dan een scheut te veel. Te veel plantenvoeding kan zorgen voor een aangetast wortelgestel, wat niet de bedoeling is. Geef eens in de maand een extraatje en je zal zien dat er een hoop nieuwe scheuten zullen opkomen. 

De geschikte kamerplanten voeding

Pokon plantenvoeding biedt verschillende soorten plantenvoeding aan. Heb jij een Palm in huis? Ga dan voor de voeding voor palmen. Hierin zitten gewenste stoffen zoals wat extra ijzer en magnesium waar de palmen dol op zijn. Into the survivors? Die zijn af en toe ook niet vies van wat plantenvoeding. Ga dan voor de speciale cactus-en succulentenvoeding. Je zal zien dat ze dit enorm waarderen en er prachtig bij gaan staan. Weg van bloeiende kamerplanten? Ga dan maandelijks voor een scheutjes bloeiende kamerplant voeding. De bloeiers zullen je dankbaar zijn! 

Verwennen door verpot beurten

Naast plantenvoeding kun je jouw jungle maatje ook verwennen door hem een verpot beurt te geven. Koop daarom bij je bestelling een aantal zakken potgrond, zodat je voldoende in huis hebt. Dit zorgt voor een verse bodem, vol met nieuwe voedingsstoffen waar je kamerplant tot ongeveer 2 maanden op kan teren. Deze kokospotgrond zorgt voor een luchtige bodem, maar houdt voldoende water vast. En nog handiger is dat de potgrond is samengeperst en in compacte blokken wordt verzonden. Knip de bovenkant van de zak open en voeg 3 liter water toe. Laat de zak met aarde even staan en je zal zien dat de zak zich zal vullen met potgrond. Verpotten maar! 

Fijne gieters voor gietbeurten

Ook niet geheel onbelangrijk is een fijne gieter in huis! Deze rakker zal je hard nodig hebben in je indoor jungle! Gieter kopen? De Elho gieter zal je beste maatje worden en zijn verkrijgbaar in onze online jungle! Naast dat het formaat handig en licht van gewicht is, ontbreekt het design in ieder geval niet. Waar wacht je nog op? Hop, hop, g(en)ieten maar!

Lees meer Lees minder