• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL

Hangplanten

Hangplanten mogen niet ontbreken in jouw indoor jungle! Ze creëren het echt jungle effect met hun hangende stengels en bladeren. Alsof je door een echte jungle loopt met hangende lianen. Bekijk hier alle hangplanten op een rijtje. 

Lees meer Lees minder
Hangplanten
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
8 producten

Hangplanten

Hangplanten voor binnen zijn een must voor iedere indoor jungle en mogen echt niet ontbreken. Ze creëren het echt jungle gevoel en doen je denken aan de lianen die in de dichtbeboste jungles te vinden zijn. Veelzijdig zijn ze zeker, aangezien je hangplanten voor binnen in een te gekke hangpot kan plaatsen maar ook in een mooie sierpot kan zetten die je vervolgens op je kast of dressoir plaatst. Niet te vergeten, hangplanten zou je eventueel ook omhoog kunnen laten klimmen tegen een mosstok aan, of je laat ze via je muur de hoogte in gaan. Als je een hangplant wilt kopen kun je echt alle kanten op! 

De populaire hangplant

Wil jij een echte indoor jungle creëren? Dan zit je met de hangplant voor binnen bij het juiste adres! De hangende slierten, oftewel lianen, vullen de hoogte op en groeien zo naar beneden. Heb je geen plek meer op de grond, dan is een makkelijke hangplant op de kast de perfecte oplossing! Zo heb je hangplanten voor de schaduw, hangplanten voor de badkamer en hangplanten voor de woonkamer. De populaire soorten hangplanten voor binnen zijn de Chlorophytum, Scindapsus, Philodendron en Rhipsalis. Deze soortjes heb je in mini hangplantjes, kleine hangplantjes en grote hangplanten voor binnen.

Toffe hangplant potten

Een leuke hangplant voor binnen vraagt ook om een toffe hangplant pot. Ook hangplanten kan je het beste verpotten door de kweekpot te verwijderen. Dit zorgt voor een grotere waterbuffer, de wortels kunnen er lekker op los en de pot is waterdicht. Vaak genoeg wordt de groene hangplant zo opgehangen zonder dat er wordt stilgestaan bij zijn kweekpotje. Wanneer je de hangplant dan water geeft, komt al het water naar beneden. Een waterval in huis wil je het liefst vermijden. Kijk ook goed naar de wensen van je hangplant voor binnen. Zo heb je hangplanten met weinig licht of juist hangplanten die weinig water nodig hebben. Zo kan je de perfecte match vinden. 

Wil je een hangplant voor binnen aanschaffen die jouw interieur jungle proof maakt? Kijk eerst goed naar de wensen van deze hangplant. In de kamerplanten encyclopedie kun je alle wensen per kamerplant soort terugvinden. Kom je er niet uit? Neem dan contact met mij op zodat wij samen kunnen kijken naar de perfecte hangplant die jouw kamer het echte jungle gevoel geeft!

Lees meer Lees minder