• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL

Hangplanten

Hangplanten mogen niet ontbreken in jouw indoor jungle! Ze creëren het echt jungle effect met hun hangende stengels en bladeren. Alsof je door een echte jungle loopt met hangende lianen. Bekijk hier alle hangplanten op een rijtje. 

Lees meer Lees minder
Hangplanten

Hangplanten

Hangplanten zijn een must voor iedere indoor jungle en mogen echt niet ontbreken. Ze creëren het echte jungle gevoel en doen je denken aan de lianen die in de dichtbeboste jungles te vinden zijn. Veelzijdig zijn ze zeker, aangezien je hangplanten in een te gekke hangpot kan plaatsen maar ook in een mooie sierpot kan zetten die je vervolgens op je kast of dressoir plaatst. Niet te vergeten, hangplanten zou je eventueel ook omhoog kunnen laten klimmen tegen een mosstok aan, of je laat ze via je muur de hoogte in gaan. Met een hangplant kan je echt alle kanten op!

De populaire hangplant

Wil jij een echte indoor jungle creëren? Dan zit je bij de hangplant bij het juiste adres! De hangende slierten, oftewel lianen, vullen de hoogte op en groeien zo naar beneden. Heb je geen plek meer op de grond, dan is het ophangen van je kamerplanten de perfecte oplossing! Daarnaast is het ook nog eens een hippe manier om kamerplanten in je interieur te verwerken. De populaire hangplant soorten zijn de Chlorophytum, Scindapsus, Philodendron, Rhipsalis en nog veel meer. Vooral de kamerplanten die lange slierten aanmaken zijn ideale kamerplanten om te laten hangen. Daarnaast hebben we ook het leuke assortiment van Kokodama, die helemaal in jungle style zijn! De Kokodama hangplanten die je kan terugvinden in het assortiment worden al van een leuke hangpot voorzien! En nog leuker, deze zijn 99% afbreekbaar, hoe tof! 

Toffe hangplant potten

Maar een leuke hangplant vraagt ook om een toffe hangplant pot! Ook hangplanten kan je het beste verpotten door de kweekpot te verwijderen. Dit zorgt voor een grotere waterbuffer, de wortels kunnen er lekker op los en de pot is waterdicht. Vaak genoeg wordt de hangplant zo opgehangen zonder dat er wordt stilgestaan dat die nog in zijn kweekpotje zit. Vooral als je water gaat geven zal alles via de gaten naar beneden komen. Een waterval in huis wil je het liefst vermijden. Kijk ook goed naar de wensen van je hangplant. Hoeveel water die nodig heeft en op welk plekje wilt die het liefste hangen. Zo kan je de perfecte match vinden. 

Wil je een hangplant aanschaffen die jouw interieur jungle proof maakt! Kijk eerst goed naar de wensen van deze hangplant. In de kamerplanten encyclopedie kun je alle wensen per kamerplant soort terugvinden. Kom je er niet uit? Neem dan contact met mij op zodat wij samen kunnen kijken naar de perfecte hangplant die jouw kamer het echte jungle gevoel geeft!

Lees meer Lees minder