• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL

Middel kamerplanten

Een leeg plekje op je vensterbank of een hoekje over in je slaapkamer? Zet er een middel kamerplant neer voor die groene touch in jouw indoor jungle!

Lees meer Lees minder
Middel kamerplanten
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
28 producten

Middel kamerplanten

Op zoek naar een passende kamerplant in een middelmaatje? In deze online jungle zijn er tal van kamerplanten van een middelmaatje die jouw interieur kunnen omtoveren in tropische sferen. Een leeg plekje op je vensterbank of een hoekje over in je slaapkamer? Zet er een middel kamerplant neer voor die groene touch in jouw indoor jungle!

Verschillende soorten, vormen en kleuren

Middel kamerplanten zijn er in alle soorten vormen en kleuren. Van gekleurde kleine bladeren tot aan een grote puntige stam, er zit voor ieder wat wils bij! Het leuke is dat dit maatje ideaal te combineren is met andere toffe soortjes. Door hun middelmaatje zijn ze namelijk ideaal voor iedere ruimte. Combineer bijvoorbeeld een prachtige groene Strelitzia met een gekleurde Calathea en je zult zien dat de tropische sferen je tegemoet zullen komen. 

De standplaats van het middelmaatje

Waar je ze een plekje kan geven? Dat kan met dit middel maatje bijna overal! Een plekje in het raamkozijn, op tafel of in je slaapkamer, deze kamerplanten staan overal in de spotlighs.  Kijk wel goed naar de wensen van jouw kamerplant. Sommige jungle maatjes staan namelijk liever op een plekje in de schaduw en andere kamerplanten staan graag in de volle zon. Ga voor de stoere Agave, de sierlijke Calathea of de grootbladige Philodendron. Stuk voor stuk zullen ze een prachtige toevoeging zijn aan jouw urban jungle! 

Kom je er niet uit met het kiezen van de perfecte plant match? Dan kan je altijd contact met mij opnemen en dan kijken wij samen naar een goede optie! Er zit voor ieder wat wils tussen de middel kamerplanten selectie. Je zal zien dat je opslag verliefd zal worden op deze kamerplanten.

Lees meer Lees minder