• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Rhapis excelsa

Rhapis excelsa

Bekijk meer van Rhapis
Persoonlijk berichtje

Maximaal 100 tekens

Maximaal 100 tekens

Maximaal 100 tekens

Samenvatting
Samenvatting wordt geladen...
Ongeassembleerd geleverd
Totaal
€ 58,00
Levertijd:
Op voorraad
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €60,-
€ 58,00

Alles over de Rhapis

Inclusief pot 90cm hoog

Kweekpot diameter is 21cm

Gemiddeld water nodig

Schaduw

1x per maand (zomer)

Niet giftig

Wil je écht alles weten over de Rhapis? Dan heb ik goed nieuws! Tips en de uitgebreide verzorging lees je in mijn ENCYCLOPEDIE ➜

Leuk om te weten

Deze jungle plant dankt haar bijnamen Stokpalm of Bamboepalm aan de prachtige bladeren van deze jungle plant. Deze groeien namelijk op een dikke bruine stam die wat weg heeft van een bamboe.

De Rhapis is een echte schaduwplant. In het blad van deze jungle plant zitten veel bladgroenkorrels, hierdoor kan de plant het verder van het raam overleven.

Standplaats
De Rhapis is een echte schaduwplant. Geef deze kamerplant een plekje waar indirect licht aanwezig is. Het felle zonnetje, daar is de Rhapis geen fan van. Vermijdt daarom direct zonlicht. De felle zonnestralen kunnen brandplekken veroorzaken, wat je natuurlijk liever wilt vermijden!
Water geven
De Rhapis is een echte survivor. Deze kamerplant kan het goed doen zonder water. Maar zo nu en dan vindt 'ie het fijn om een vochtige potgrond te krijgen, zo kan ie’ er weer een langere tijd tegenaan kan gaan.

Beauty of the jungle

Zeg je jungle dan zeg je Rhapis! Dit jungle maatje is onmisbaar in jouw indoor jungle. Door zijn kenmerkende stam wordt ‘ie ook wel Bamboepalm of stokpalm genoemd. Deze palm behoort tot de plantenfamilie van Arecaceae, ook wel Palmea. Zijn roots liggen in het tropische regenwoud van Zuidoost-Azië en delen van China. De Rhapis is makkelijk palm om te verzorgen die het prima doet in de schaduw. Daarnaast is ‘ie ook nog is luchtzuiverend!

Last van keuzestress?

Bekijk deze jungles eens

Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.