• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Rhapis excelsa

Rhapis excelsa

Bekijk meer van Rhapis - Bamboepalm
€ 61,00
Samenvatting
Samenvatting wordt geladen...
Ongeassembleerd geleverd
Totaal
€ 61,00
Levertijd:
Op voorraad
2 werkdagen
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €60,-

Alles over de Rhapis

Inclusief pot 90cm hoog

Kweekpot diameter is 21cm

Gemiddeld water nodig

Schaduw

1x per maand (zomer)

Niet giftig

Wil je écht alles weten over de Rhapis? Dan heb ik goed nieuws! Tips en de uitgebreide verzorging lees je in mijn ENCYCLOPEDIE ➜

Leuk om te weten

Deze jungle plant dankt haar bijnamen Stokpalm of Bamboepalm aan de prachtige bladeren van deze jungle plant. Deze groeien namelijk op een dikke bruine stam die wat weg heeft van een bamboe.

De Rhapis is een echte schaduwplant. In het blad van deze jungle plant zitten veel bladgroenkorrels, hierdoor kan de plant het verder van het raam overleven.

Standplaats
Deze kamerplant heeft het minste zonlicht nodig van alle kamerplanten. Je kunt de Rhapis op een schaduw standplaats zetten.
Water geven
De grond van een palm dient altijd vochtig te zijn, zonder dat de palm met zijn wortels in het water staat. Op een donkere standplaats zal deze palm niet veel water nodig hebben.

Beauty of the jungle

Zeg je jungle dan zeg je Rhapis! Dit jungle maatje is onmisbaar in jouw indoor jungle. Door zijn kenmerkende stam wordt ‘ie ook wel Bamboepalm of stokpalm genoemd. Deze palm behoort tot de plantenfamilie van Arecaceae, ook wel Palmea. Zijn roots liggen in het tropische regenwoud van Zuidoost-Azië en delen van China. De Rhapis is makkelijk palm om te verzorgen die het prima doet in de schaduw. Daarnaast is ‘ie ook nog is luchtzuiverend!

Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.