• Uit eigen voorraad leverbaar
 • Gratis verzending vanaf €60,-
 • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Strelitzia Nicolai
Waardering:
100% of 100

Strelitzia Nicolai

Waardering:
100% of 100
Bekijk meer van Strelitzia - Paradijsvogelplant
€ 27,00
 • Koop 2 voor € 25,65 en bespaar 5%
 • Koop 3 voor € 24,30 en bespaar 10%
Samenvatting
Samenvatting wordt geladen...
Ongeassembleerd geleverd
Totaal
€ 27,00
Levertijd:
Op voorraad
2 werkdagen
 • 100 dagen kwaliteitsgarantie
 • Gratis verzending vanaf €60,-

Alles over de Strelitzia

Inclusief pot 90cm hoog

Kweekpot diameter is 19cm

Veel water nodig

Direct zonlicht

1x per twee weken (zomer)

Licht gifitg

Wil je écht alles weten over de Strelitzia? Dan heb ik goed nieuws! Tips en de uitgebreide verzorging lees je in mijn ENCYCLOPEDIE ➜

Handig om te weten

Deze échte jungleplant heeft soms scheuren en oneffenheden in het blad. Dit hoort bij zijn stoere uiterlijk!

Deze junglebewoner is een echte tropische uitblinker en is daarom fan van tropische sferen. Wil jij de ultieme indoor jungle creëren dan mag de Strelitzia Nicolai met z'n grote groene bladeren niet ontbreken! Geef de Strelitzia een plekje in het zonnetje, voldoende water en ga wat vaker langs met de plantenspuit.

Standplaats
De Strelitzia Nicolai wilt het allerliefste tropische sferen in huis en daar mag het zonnetje niet bij ontbreken. Zet hem zo dicht mogelijk bij het raam zodat 'ie alle nodige zonnestralen kan oppikken. Geef hem vooral geen donker plekje.
Water geven
De Strelitzia Nicolai is gek op water en valt daarom onder het kopje zuiper. Zorg ervoor dat de potgrond constant lichtvochtig is. Geef voldoende water, maar geen natte voeten. Daar heeft de Strelitzia een hekel aan!

King of the jungle

Dit is mij toch een tropisch exemplaar! De Strelitzia Nicolai, die we ook kennen als de Paradijsvogelplant, schittert met zijn giga bladeren in jouw urban jungle. Deze kamerplant staat ook wel bekend om zijn ruwe uiterlijk, met hier en daar een ingescheurt blad of bruine rand. De Strelitzia familie chillen met z'n alle in de jungle van Zuid-Afrika en hebben ieder hun eigen kenbare features. Zo staat een van de Strelitzia soorten bekend om zijn prachtige paradijsvogelbloemen. Ook kan (met veel geduld) de Nicolai bloemen laten uitkomen, maar gelukkig zijn de bladeren al mooi genoeg! De voornaam Strelitzia heeft de kamerplant te danken aan hertogin Charlotte van Mecklenburg-Strelitz, en de achternaam Nicolai is vernoemd naar de Russische tsaar Nicolaas II. Tof he! Naast dat 'ie de harten heeft veroverd van Charlotte en Nicolaas, is het vonkje in aardig wat indoor jungles ook overgeslagen.

Klantenbeoordelingen
Zij gingen je voor
5 / 5
100%
Gemiddelde uit 1 beoordelingen
 1. Netjes afgeleverd
  Overall
  100%

  Door Maria

  Plant ziet er perfect uit

Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.