• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL

Dracaena - Drakenbloedboom

Een van de meest geliefde kamerplanten die al jaren een plekje in de woonkamer heeft veroverd en met zijn verschijning de kamer vult. De Dracaena staat beter bekend als de Drakenbloedboom. Herkenbaar is 'ie zeker. Een groene toef op stam, die van donker tot lichtgroen en van smal puntig blad tot breed puntig blad uitloopt.

Lees meer Lees minder
Dracaena
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
8 producten
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
8 producten

Snel en gemakkelijk online bestellen
Plantenpakket-voor-in-de-zon
Junglepakket zon Zuidelijke Zonfanaten
€ 190,15 Regular Price € 206,00

Laat je adviseren
Bekijk hieronder de verschillende watersystemen.

Offerte aanvragen of advies?
Gemiddeld antwoorden wij binnen 24 uur.
Of bel direct onze experts

Lees meer Lees minder

Dracaena (drankenbloedboom) kopen?

Een van de meest geliefde kamerplanten die al jaren een plekje in de woonkamer heeft veroverd en met zijn verschijning de kamer vult. Ja ja, ik heb het over de Dracaena! Hij wordt ook wel de Drakenbloedboom genoemd. Kenbaar is 'ie zeker. Een groene toef op stam, die van donker tot lichtgroen en van smal puntig blad tot breed blad uitloopt. Wil jij een Dracaena kopen ofwel een Drakenbloedboom kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Welke formaten bestaan er?

In ons assortiment kun je verschillende formaten vinden. Zo hebben wij de Dracaena mini, ook wel het stekje genoemd, dit is een kleine Dracaena. Naast dat we de Drakenbloedboom in het klein hebben, hebben wij ook de Drakenbloedboom in het groot. Of je nou kleine of grote Dracaena’s wilt bestellen, op deze pagina zit je goed. Verder zal ‘ie niet snel uit zijn potje groeien. De kweker gaf aan dat een te grote of brede sierpot geen aanrader is. Bij een grote pot zal je meer water moeten geven om de wortels te kunnen bereiken. Eens in de 3 á 4 jaar is voldoende voor dit tropische exemplaar.

Welke soorten zijn er?

Deze leuke jungle maatjes zijn er in verschillende soorten en zijn echte schaduwplanten. Zo is de Dracaena Marginata een populaire soort. De Dracaena Cintho staat bekend om zijn fel groen/gele bladeren. Ook de Dracaena Dorado heeft geel in zijn blad, maar dan aan de randen. Ten slotte verkopen wij de Dracaena Janet Lind, deze plant heeft prachtige groene bladeren met twee mooie stammen. En makkelijk dat 'ie is! Je hoeft maar minimale verzorging toe te passen bij deze plant voor een optimaal effect!

Kijk voor de wensen van dit leuke jungle maatje in mijn encyclopedie. Hierin staat alles vermeld per kamerplanten soort, zo kun je zien of dit de ideale plant match is. Kom je er niet uit? Neem dan contact met mij op zodat wij samen kunnen kijken naar de ideale kamerplant voor jouw indoor jungle!

Lees meer Lees minder