• Uit eigen voorraad leverbaar
 • Gratis verzending vanaf €60,-
 • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Agave Shaka Zulu
Waardering:
100% of 100

Agave Shaka Zulu

Waardering:
100% of 100
Bekijk meer van Agave - Eeuwplant
€ 14,00
Samenvatting
Samenvatting wordt geladen...
Ongeassembleerd geleverd
Totaal
€ 14,00
Levertijd:
Op voorraad
2 werkdagen
 • 100 dagen kwaliteitsgarantie
 • Gratis verzending vanaf €60,-

Alles over de Agave

Inclusief pot 20cm hoog

Kweekpot diameter is 15cm

Weinig water nodig

Direct zonlicht

1x per maand (zomer)

Licht gifitg

Wil je écht alles weten over de Agave? Dan heb ik goed nieuws! Tips en de uitgebreide verzorging lees je in mijn ENCYCLOPEDIE ➜

Handig om te weten

Een gebrek aan (zon)licht vergroot de kans dat jouw jungle maatje gaat rotten. Geef je Agave daarom een plekje met voldoende zonlicht. 

De Agave valt onder het kopje makkelijke kamerplant en verwacht daarom niet al te veel verzorging van jou. Geef hem een zonnig plekje, af en toe een slok en je zal zien dat 'ie het helemaal naar zijn zin zal hebben! 

Standplaats
Zonfanaat eerste klas! Geef je Agave een plekje waar direct tot indirecte zonnestralen terecht komen. Op een plekje met indirect zonlicht zal de kamerplant minder hard groeien.
Water geven
Een echte survivor! De Agave kan het lang volhouden op een droge potgrond, aangezien de kamerplant het water in zijn stekelige stengels opslaat. Geef pas water als de grond goed op is gedroogd.

Survivor of the desert

Met zijn stekelige bladeren siert dit soortje de droge vlaktes en gebieden op grote hoogte, maar waar die het allerbekendst om staat is het wereldberoemde drankje tequila. Ja, ja, ik heb het over de Agave. Naast dat deze kamerplant bekend staat om zijn stekelige bladeren en stoere look, shotten we er ook graag op los met het goedje wat wordt geproduceerd dankzij deze plant. Daarnaast worden er tal van andere producten, zoals sisal vezels, gemaakt en komen de Agaven als paddenstoelen uit de grond gezet in Midden- en Zuid-Amerika. Ondertussen heeft 'ie ook onze woonkamers veroverd door zijn robuuste looks en makkelijke verzorging.

Creëer je eigen jungle Bekijk deze jungle maatjes eens
Klantenbeoordelingen
Zij gingen je voor
5 / 5
100%
Gemiddelde uit 1 beoordelingen
 1. Mooie planten
  Overall
  100%

  Door H.M.

  Mooie planten en uitstekend verpakt!

Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.