• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL

Agave - Eeuwplant

De Agave heeft stekelige bladeren in de vorm van een bloem en is lichtgroen van kleur. Stoer is 'ie in ieder geval zeker! De Agave staat ook wel bekend om zijn wereldberoemde drankje Tequila en heeft de bijnaam Eeuwplant. We shotten er graag op los met het goedje wat wordt geproduceerd door dit stekelige maatje!

Lees meer Lees minder
Agave
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
1 product
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
1 product

Laat je adviseren
Bekijk hieronder de verschillende watersystemen.

Offerte aanvragen of advies?
Gemiddeld antwoorden wij binnen 24 uur.
Of bel direct onze experts

Lees meer Lees minder

Agave kopen?

Wat voor looks heeft de Agave? Stekelige bladeren in de vorm van een bloem en lichtgroen van kleur. Stoer is 'ie in ieder geval zeker! In zijn natuurlijke habitat siert hij met zijn stekelige bladeren de droge vlaktes en gebieden op grote hoogte in Midden en Zuid-Amerika. Wist je dat de Agave het allerbekendst staat om het wereldberoemde drankje Tequila. We shotten er graag op los met het goedje wat wordt geproduceerd door dit stekelige maatje! Wil jij een Eeuwplant kopen?

Groeit de Agave snel?

Dit Jungle maatje is een langzame groeier. Geef je hem een nieuwe pot dan kan de kamerplant er wel even tegenaan. Een grotere pot heeft vele voordelen! De jungle maatje kan er op los gaan met zijn wortels en de potgrond kan meer water opslaan, wat de verzorging van de deze plant makkelijker maakt. Daarnaast kan je een super toffe sierpot uitkiezen die helemaal matcht met jouw interieur. Je kunt ook een grote Eeuwplant kopen.

Welke soorten Agave zijn er?

De Agave is een Cactus. Er zijn verschillende soorten van dit jungle maatje. Zo heb je de Agave Filifera, Agave Victoria Reginae en de Agave Macroacantha. De Agave Americana is een populaire soort. Dit is een echte zonfanaat! Zet hem daarom op het meest zonnige plekje in huis. De directe zonnestralen kan hij goed hebben. Heb jij een raam op het zuiden, oftewel, het felle middagzonnetje wat naar binnen schijnt? Dan is dit voor jouw de ideale kamerplant-match! 


Kijk voor de wensen van dit leuke jungle maatje in mijn encyclopedie. Hierin staat alles vermeld per kamerplanten soort, zo kun je zien of dit de ideale plant match is. Kom je er niet uit? Neem dan contact met mij op zodat wij samen kunnen kijken naar de ideale kamerplant voor jouw indoor jungle!

Lees meer Lees minder