• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL

Hippe kamerplanten

Kamerplanten zijn er in allerlei soorten en maten, van dun en groen tot groot en kleurrijk. Maar welk jungle maatje is momenteel trending? Op deze pagina vind je alle populaire kamerplanten van dit moment!

Lees meer Lees minder
Hippe kamerplanten
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
21 producten

Hippe kamerplanten

Kamerplanten zijn er in allerlei soorten en maten, van dun en groen tot groot en kleurrijk. Maar welk jungle maatje moet je kiezen en welke kamerplanten zijn momenteel trending? Als je op zoekt bent naar hippe en populaire kamerplanten ben je op deze pagina aan het juiste adres! Ik vertel je namelijk alles over de populaire planten van dit moment zodat jij je indoor jungle kan vullen met de hipste planten van dit jaar.

Populaire jungle maatjes

Er zijn een aantal planten die al een hele tijd populair zijn. Neem bijvoorbeeld de Monstera met zijn gatenkaas bladeren, want zeg nou zelf, hier raken wij nooit op uitgekeken. Daarnaast is de Calathea een populaire kamerplant vanwege haar prachtige blad tekeningen. Ook is de Alocasia is een favoriet en wat mij betreft een populaire kamerplant. Met zijn reusachtige bladeren en exotische soortjes heeft dit jungle maatje echt mijn plantenhart veroverd. 

Hippe groottes

Maar zijn er ook bepaalde groottes die momenteel trending zijn en behoren tot de populaire kamerplanten? Heel simpel gezegd, nee de grote maakt niet uit. Maar hoe groter de kamerplanten hoe voller je indoor jungle. Er zijn wel een aantal populaire grote kamerplanten waar ik nooit uitgekeken op raak zoals de Ficus en de Musa. Daarnaast zijn er nog een aantal populaire groene planten, namelijk de Strelitzia en de Kentia. Ten slotte is de Philodendron nog een populaire hangplant.

Kom je er niet uit met het kiezen van de perfecte plant match? Dan kan je altijd contact met mij opnemen en dan kijken wij samen naar een goede optie! Er zit voor ieder wat wils tussen de populaire kamerplanten. Je zal zien dat je opslag verliefd zal worden op deze kamerplanten.

Lees meer Lees minder