• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL

Monstera - Gatenplant

Om het uiterlijk van de kamerplant kunnen we haast niet heen. De Monstera a.k.a Gatenplant staat bekend om zijn gatenkaasbladeren en ondertussen zijn hoge populariteits gehalte, aangezien deze kamerplant de jungle in huis haalt. 

Lees meer Lees minder
Monstera
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
6 producten
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
6 producten

Snel en gemakkelijk online bestellen
Plantenpakket-voor-in-de-zon
Junglepakket zon Zuidelijke Zonfanaten
€ 190,15 Regular Price € 206,00

Laat je adviseren
Bekijk hieronder de verschillende watersystemen.

Offerte aanvragen of advies?
Gemiddeld antwoorden wij binnen 24 uur.
Of bel direct onze experts

Lees meer Lees minder

Monstera (gatenplant) kopen?

Om het uiterlijk van de kamerplant kunnen we haast niet heen. De Monstera a.k.a Gatenplant staat bekend om zijn gatenkaasbladeren en ondertussen zijn hoge populariteits gehalte, aangezien deze kamerplant de jungle in huis haalt. Niet gek, aangezien deze schaduwplant oorspronkelijk uit de jungle van Midden- en Zuid-Amerika en Azië komt. Wil jij een Monstera kopen oftewel een gatenplant kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Welk formaat heeft de Monstera?

In ons assortiment verkopen wij verschillende Monstera’s. Zo verkopen wij de grote Monstera (gatenplant groot) maar ook de minimonstera (kleine gatenplant). De mini Monstera heeft kleine bladeren. De mini gatenplant wordt ook wel het stekje genoemd. Deze jongen kan best hard groeien en wil daarom ook een grotere pot als je hem overzet vanuit zijn oorspronkelijke kweekpot. De Monstera vindt het enorm fijn om een nieuwe pot te krijgen, zodat zijn stengels en wortels er lekker op los kunnen gaan.

Welke soorten zijn er?

Er zijn verschillende soorten Monstera’s. De ene gatenplant heeft net wat meer gaten dan de ander. Zo kun je de Monstera Deliciosa kopen, de Monstera Adansonii en de Monstera Minima (monsteraminima) kopen. Verder bestaan er nog de Monsteraobliqua, Monsteramonkey en de Monstera Acuminata. Ten slotte hebben wij nog de Monstera a Philodendron. De Monstera wordt ook vaak Philodendron genoemd, maar het is een plantensoort op zichzelf. Wel hebben zij beide ongeveer dezelfde verzorging nodig.

Kijk voor de wensen van dit leuke jungle maatje in mijn encyclopedie. Hierin staat alles vermeld per kamerplanten soort, zo kun je zien of dit de ideale plant match is. Kom je er niet uit? Neem dan contact met mij op zodat wij samen kunnen kijken naar de ideale kamerplant voor jouw indoor jungle!

Lees meer Lees minder