• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Kokodama Zebrina Purpusii

Kokodama Zebrina Purpusii

Bekijk meer van Tradescantia - Vaderplant
Persoonlijk berichtje

Maximaal 100 tekens

Maximaal 100 tekens

Maximaal 100 tekens

Totaal
€ 15,00
Levertijd:
Op voorraad
2 werkdagen
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €60,-
Kokodama-zebrina-purpusii-hangplant

Alles over de Zebrina

Inclusief pot 25cm hoog

Kweekpot diameter is 15cm

Gemiddeld water nodig

Licht, geen direct zonlicht

1x per maand (zomer)

Giftig

Handig om te weten

Zorg ervoor dat je huidieren niet van deze plant eten! Dit kan namelijk misselijkheid veroorzaken.

Met zijn gestreepte looks steelt 'ie de show! Deze kamerplant heeft niet voor niets zijn naam te danken aan de Zebra. Makkelijk is de Tradescantia in ieder geval wel. Geef hem zijn lievelingsplekje, een slok water en je zal er veel plezier van hebben. 

Standplaats
De Trasdescantia is dol op een plekje met indirect zonlicht, waar het lekker licht is. Zet hem alleen niet in de volle zon, daar kunnen de bladeren flink door worden aangetast. Geef hem ook niet een te donker plekje, daar zal 'ie niet vrolijk van worden.
Water geven
De Tradescantia is niet zo veeleisend als het op water aankomt. Zorg ervoor dat deze kamerplant een lichtvochtige potgrond heeft en tussen de gietbeurten in, de potgrond lichtelijk opdroogt. Heb je hem per ongeluk overgeslagen, dan zal er niks aan het handje zijn.

Zebra of the jungle

Zeg je Tradescantia, dan zeg je outstanding looks. Zijn groen- en paarsgekleurde, maar ook roze- en zilverkleurige bladeren sieren iedere indoor jungle. Deze rakker komt oorspronkelijk uit het verre Noord- en Zuid-Amerika, waar ze in de dichtbeboste jungle rondhangen. Een grote familie is het zeker, aangezien er meer dan 50 soortjes bestaan. En makkelijk zijn ze ook nog eens, dus groene vingers zijn niet nodig voor dit soortje.  Geef je deze kamerplant de juiste verzorging, dan zal 'ie een hoop mini's aanmaken. Breid je Tradescantia jungle uit of maak er bij andere een indoor jungle van! 

Creëer je eigen jungle Bekijk deze jungle maatjes eens
Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.