• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Alocasia Portadora

Alocasia Portadora

Bekijk meer van Alocasia - Olifantsoor
€ 15,00
Samenvatting
Samenvatting wordt geladen...
Ongeassembleerd geleverd
Totaal
€ 15,00
Levertijd:
Op voorraad
2 werkdagen
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €60,-

Alles over de Alocasia

Inclusief pot 80cm hoog

Kweekpot diameter is 21cm

Veel water nodig

Licht, geen direct zonlicht

1x per twee weken (zomer)

Licht gifitg

Wil je écht alles weten over de Alocasia? Dan heb ik goed nieuws! Tips en de uitgebreide verzorging lees je in mijn ENCYCLOPEDIE ➜

Leuk om te weten

Olifantsoor verwijst naar de grote bladeren van de Alocasia. Deze worden door dieren in de jungle gebruikt als paraplu’s, om heerlijk onder te schuilen.

De prachtige bladeren en excotische stengels van de Alocasia verwachten wel wat terug voor al dat moois. Door de verzorging goed toe te passen zal 'ie er prachtig bijstaan!

Standplaats
De Alocasia is een echte zonfanaat! Een plekje bij het raam waar de zonnestralen naar binnen komen is een must! Check alleen even op brandplekken. Soms kan de zon te fel zijn. Vermijd donkere hoekjes.
Water geven
De Alocasia is een flinke zuiper, en wilt een constante vochtige potgrond. Zorg ervoor dat er niet te veel water in de pot blijft hangen. Zodra de bladeren gaan druppelen is het een teken van te veel water.

Diva of the jungle

De Alocasia a.k.a Olifantsoor is een favoriet bij vele! Met zijn reusachtige bladeren en exotische soortjes, heeft dit jungle maatje echt mijn plantenhart veroverd en dus ook mijn indoor jungle. Met zijn aanwezigheid tovert 'ie ieder interieur om tot urban jungle en zijn de tropische vibes niet te missen. En dat kan kloppen! Deze exotische verschijning komt oorspronkelijk uit het tropisch regenwoud vanuit het verre Azië en Midden Amerika. De Alocasia familie, die uit 79 soorten bestaat, chillen met z’n alle in de hoge luchtvochtige jungle. En ja, dieren gebruiken de bladeren echt als schuilplaats wanneer de regen met bakken uit de hemel komt.

Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.