• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Scindapsus Pictus 'Argyraeus'

Scindapsus Pictus 'Argyraeus'

Bekijk meer van Scindapsus - Epipremnum
€ 13,00
Samenvatting
Samenvatting wordt geladen...
Ongeassembleerd geleverd
Totaal
€ 13,00
Levertijd:
Op voorraad
2 werkdagen
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €60,-

Alles over de Scindapsus

Inclusief pot 40cm hoog

Kweekpot diameter is 15cm

Gemiddeld water nodig

Halfschaduw

1x per twee weken (zomer)

Licht gifitg

Wil je écht alles weten over de Scindapsus? Dan heb ik goed nieuws! Tips en de uitgebreide verzorging lees je in mijn ENCYCLOPEDIE ➜

Handig om te weten

De Aloe Vera is een plant die weinig water nodig heeft. De plant houdt veel vocht vast in zijn gel. Twijfel je of je Aloe Vera water nodig heeft? Sla hem dan gewoon een keertje over!

Voor de ultieme jungle looks in huis mag de Scindapsus absoluut niet ontbreken. Heeft ´ie het goed naar zijn zin, dan zal de Scindapsus jouw indoor jungle binnen no time voorzien van lange lianen en prachtige bladeren. Moeilijk is ´ie niet, geef hem wat liefde, het gewenste plekje, voldoende water en je zal zien dat het een echte uitblinker zal zijn.

Standplaats
De Scindapsus is fan van een plekje met indirect zonlicht. Het felle zonnetje, daar is 'ie niet zo een fan van. De zonnestralen die direct op het blad terecht komen, kunnen bruine brandplekken achter laten. Vermijden dus!
Water geven
Een lichtvochtige potgrond is een must bij deze kamerplant. Een droge potgrond vindt de Scindapsus verschrikkelijk en dat wilt hij dus absoluut niet. Te natte voeten, daar is 'ie ook geen fan van. Hierdoor kan er wortelrot ontstaan.

Climber of the jungle

Deze groene klimmers zijn de leukste eyecatchers die je kan hebben in huis. Geef ze wat liefde en ze maken jouw woonkamer in een klap ‘jungle proof´. Ja, ik heb het over de Scindapsus. Deze gevlekte verschijning klimt en hangt er vrolijk op los in de jungle van Zuidoost-Azië. Er bestaan vele soorten bladpatronen die deze kamerplant sieren. Van een ombre effect, tot een zilveren gloed en een gevlekt patroon, de keuze is reuze. En het liefst wil je ze allemaal omdat ze ook nog eens makkelijk te verzorgen zijn! Je kan ze laten hangen voor het lianen effect of laten klimmen voor het ware jungle gevoel. Een absolute must voor bij jou thuis!

Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.