• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL

Scindapsus - Epipremnum

Deze groene klimmers zijn de leukste eye-catchers die je kan hebben in huis. Met zijn groene bladeren en gevlekte patronen, klimt de Scindapsus als de beste en vult zo heel de jungle. Dit jungle maatje wordt ook wel Epipremnum genoemd. Dubbel en dwars waard om deze ook in jouw indoor jungle toe te voegen. Geef ze wat liefde en ze maken jouw woonkamer in een klap ‘jungle-proof'.

Lees meer Lees minder
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
6 producten
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
6 producten

Snel en gemakkelijk online bestellen
Plantenpakket-voor-in-de-zon
Junglepakket zon Zuidelijke Zonfanaten
€ 188,15 Regular Price € 204,00

Laat je adviseren
Bekijk hieronder de verschillende watersystemen.

Offerte aanvragen of advies?
Gemiddeld antwoorden wij binnen 24 uur.
Of bel direct onze experts

Lees meer Lees minder

Scindapsus kopen?

Deze groene klimmers zijn de leukste eye-catchers die je kan hebben in huis. Geef ze wat liefde en ze maken jouw woonkamer in een klap ‘jungle-proof´. De Scindapsus groeit er flink op los in de jungle van Zuidoost-Azië, waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Het subtropische klimaat, daar houden ze wel van! Met zijn groene bladeren en gevlekte patronen, klimmen als de beste en vullen zo heel de jungle. Ze worden ook wel Epipremnum of Drakenklimop genoemd. Wil jij de Scindapsus kopen oftewel de Drakenklimop kopen? Dan ben je aan het juiste adres!

Welke soorten Scindapsus zijn er?

De Scindapsus is een hangplant en is verkrijgbaar in verschillende soortjes. Zo zijn populaire soortjes de Scindapsus Epipremnum, Scindapsus Pictus en de Scindapsus Golden Pothos. Je kunt dus de Pothos plant kopen. Daarnaast zijn de Scindapsus Epipremnum Aureum en de Scindapsus op mosstok bekende soortjes. Verder kan je de Epipremnum rustig zijn gangetje laten gaan. Zijn wilde verschijning geeft je instant jungle vibes, maar misschien vind je dat iets teveel van het goede. De Scindapsus kan je gerust een trimbeurt geven. Als je de stengels met luchtwortels afknipt kan je ze stekken!

Kan ik de Scindapsus stekken?

Je kunt eenvoudig de Scindapsus stekken. Deze klimmende sliert kan worden gestekt door een stukje van de stengel af te nemen. Vooral als je een goede verzorging aan je Scindapsus geeft, heb je een hoop stekmateriaal! Het enige wat je nodig hebt is een blad, een luchtwortel en een stukje stengel waar deze twee elementen aan vast zitten. De tweede optie is door de kamerplant te scheuren. Het kan even duren voordat de Scindapsus aanslaat, maar als 'ie gaat dan heb je binnen no time een indoor jungle! je kan ook stekjes kopen in mijn webshop!

Kijk voor de wensen van dit leuke jungle maatje in mijn encyclopedie. Hierin staat alles vermeld per kamerplanten soort, zo kun je zien of dit de ideale plant match is. Kom je er niet uit? Neem dan contact met mij op zodat wij samen kunnen kijken naar de ideale kamerplant voor jouw indoor jungle!

Lees meer Lees minder