• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Aloe vera

Aloe vera

Bekijk meer van Aloe Vera - Wonderplant
Persoonlijk berichtje

Maximaal 100 tekens

Maximaal 100 tekens

Maximaal 100 tekens

Samenvatting
Samenvatting wordt geladen...
Ongeassembleerd geleverd
Totaal
€ 13,00
Levertijd:
Op voorraad
2 werkdagen
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €60,-
€ 13,00

Alles over de Aloe Vera

Inclusief pot 40cm hoog

Kweekpot diameter is 14cm

Weinig water nodig

Halfschaduw

Geen voeding nodig

Giftig

Wil je écht alles weten over de Aloe Vera? Dan heb ik goed nieuws! Tips en de uitgebreide verzorging lees je in mijn ENCYCLOPEDIE ➜

Handig om te weten

De Aloe Vera is een plant die weinig water nodig heeft. De plant houdt veel vocht vast in zijn gel. Twijfel je of je Aloe Vera water nodig heeft? Sla hem dan gewoon een keertje over!

De Aloë vera is zo moeilijk niet en kan goed voor zichzelf zorgen. Deze survivor valt daarom ook onder het kopje makkelijke kamerplant. Geef de Aloë zijn gewenste plekje, zo nu en dan een slok water en je zal zien dat 'ie er tip top bij zal staan!

Standplaats
De Aloë is wel fan van het zonnetje. Geef deze kamerplant een plekje bij het raam of een standplaats waar voldoende daglicht naar binnen schijnt. Stop hem niet weg in een donker hoekje.
Water geven
De Aloë is een echte survivor en kan langere tijd zonder water. Dit komt omdat het vocht wordt opgeslagen in de stengels, hoe slim! Laat de potgrond goed droog worden voordat je weer langs gaat met de gieter.

Survivor of the desert

Stekelige stengels, een zacht groene kleur en een goedje wat als wondermiddel wordt gebruikt. De Aloë vera is onmisbaar in jouw indoor jungle! Deze woestijnachtige vetplant staat niet alleen bekend om zijn uiterlijk, maar ook om de natuurlijke substantie die wordt aangemaakt en opgeslagen in de stengels. De Aloë vera gel wordt in tal van verzorgingsproducten toegevoegd. In het eeuwen oude Egypte gebruikte ze ‘de plant van onsterfelijkheid’ al graag op hun huid. Tot op de dag van vandaag is Aloë vera een populaire toevoeging in onze cremetjes, maar ook een geweldige toevoeging in onze indoor jungle's. Van alle markten thuis is 'ie zeker!

Creëer je eigen jungle Bekijk deze jungle maatjes eens
Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.