• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL

Rhapis - Bamboepalm

De Rhapis straalt een en al jungle uit! De vingervormige bladeren en de verhouten stammen zorgen voor het stukje jungle bij jou thuis. Deze kamerplant heeft tal van andere namen zoals Stokpalm, Bamboepalm of Ladypalm. De Rhapis kan een joekel van een plant worden in zijn natuurlijke habitat, wat gelegen is in het subtropische klimaat van China en Zuidoost Azië.

Lees meer Lees minder
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
2 producten
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
2 producten

Snel en gemakkelijk online bestellen
Plantenpakket-voor-in-de-zon
Junglepakket zon Zuidelijke Zonfanaten
€ 202,15 Regular Price € 218,00

Laat je adviseren
Bekijk hieronder de verschillende watersystemen.

Offerte aanvragen of advies?
Gemiddeld antwoorden wij binnen 24 uur.
Of bel direct onze experts

Lees meer Lees minder

Rhapis kopen?

De Rhapis Excelsa straalt een en al jungle uit! Deze kamerplant heeft tal van andere namen zoals Stokpalm, Bamboepalm of Ladypalm. De Rhapis kan een joekel van een plant worden in zijn natuurlijke habitat, wat gelegen is in het subtropische klimaat van China en Zuidoost Azië. Makkelijk is de Rhapis zeker, aangezien de kamerplant er met minimale verzorging tip top bij zal staan. Wil jij de Rhapis Excelsa kopen? Dan ben je aan het juiste adres!

Welke soorten zijn er?

Er zijn verschillende soorten Bamboepalmen verkrijgbaar. Zo heb je de Rhapis Humilis en de Rhapis Excelsa Variegata. De Rhapis doet alles op zijn gemakje en is niet zo’n snelle groeier. Geef je hem een nieuwe pot dan kan de kamerplant er wel even tegenaan. Een grotere pot heeft vele voordelen! De Stokpalm kan er op los gaan met zijn wortels en de potgrond kan meer water opslaan. Hierdoor wordt de Rhapis verzorging ook een stuk makkelijker. Daarnaast kan je een super toffe sierpot uitkiezen die helemaal matcht met jouw interieur.

Kun je de Rhapis stekken?

Het stekken van de kamerplant kan je het beste in de lente- en zomerperiode doen. Kamerplanten zijn in het voorjaar een stuk sterker omdat er meer zonnestralen en aangenamere temperaturen zijn. Tijdens het stekken kan het gebeuren dat je de wortels beschadigen en in de lente- en zomerperiode kunnen kamerplanten daar makkelijker van herstellen omdat alle invloeden gunstiger zijn. Hieronder vertel ik jou hoe je aan de slag kan met het stekken van je Rhapis!  

Kijk voor de wensen van dit leuke jungle maatje in mijn encyclopedie. Hierin staat alles vermeld per kamerplanten soort, zo kun je zien of dit de ideale plant match is. Kom je er niet uit? Neem dan contact met mij op zodat wij samen kunnen kijken naar de ideale kamerplant voor jouw indoor jungle!

Lees meer Lees minder