• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Schefflera Amate

Schefflera Amate

Bekijk meer van Schefflera
€ 29,00
Samenvatting
Samenvatting wordt geladen...
Ongeassembleerd geleverd
Totaal
€ 29,00
Levertijd:
Op voorraad
2 werkdagen
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €60,-

Alles over de Schefflera

Inclusief pot 85cm hoog

Kweekpot diameter is 24cm

Veel water nodig

Licht, geen direct zonlicht

1x per maand (zomer)

Giftig

Wil je écht alles weten over de Schefflera? Dan heb ik goed nieuws! Tips en de uitgebreide verzorging lees je in mijn ENCYCLOPEDIE ➜

Leuk om te weten

Het lijkt alsof de bladeren zich open klappen als een soort paraplu, daarom staat se Schefflera ook wel bekend als de Umbrella plant.

Makkelijk is 'ie zeker en de looks heeft 'ie ook! Geef de Schefflera wat liefde, minimale verzorging en binnen no time zal je een ware indoor jungle hebben.

Standplaats
Plaats de Schefflera op een zonnige standplaats. Een locatie voor het raam is ideaal. Eventueel kan de Schefflera in de zomer naar een locatie op half schaduw.
Water geven
De grond in de zomer matig vochtig houden en in de winter tussen de gietbeurten licht laten drogen. Een Schefflera verbruikt in de zomer aanzienlijk meer water.
Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.