• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Sansevieria Zeylanica

Sansevieria Zeylanica

Bekijk meer van Sansevieria - Vrouwentong
Persoonlijk berichtje

Maximaal 100 tekens

Maximaal 100 tekens

Maximaal 100 tekens

Samenvatting
Samenvatting wordt geladen...
Ongeassembleerd geleverd
Totaal
€ 34,00
Levertijd:
Op voorraad
2 werkdagen
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €60,-
€ 34,00

Alles over de Sansevieria

Inclusief pot 80cm hoog

Kweekpot diameter is 21cm

Weinig water nodig

Weinig eisen

Geen voeding nodig

Licht gifitg

Wil je écht alles weten over de Sansevieria? Dan heb ik goed nieuws! Tips en de uitgebreide verzorging lees je in mijn ENCYCLOPEDIE ➜

Handig om te weten

Droogstaan in de jungle is geen enkel probleem voor de Sansevieria, deze plant kan namelijk weken zonder water!

Een ideale plant match als je nog geen groene vingers hebt! De Sansevieria is een echte survivor en kan goed voor zichzelf zorgen. Deze kamerplant is ook niet zo kieskeurig als het gaat om een standplaats. Geef hem af en toe een slok en je zal zien dat 'ie zal pronken met zijn tropische bladeren.

Standplaats
De Sansevieria kamerplant is niet erg veeleisend als het gaat om lichtintensiteit. Deze vetplant zal lichter van kleur worden wanneer de kamerplant meer licht krijgt.
Water geven
Succulenten zoals deze Sansevieria hebben heel weinig water nodig. Laat de grond dus eerst opdrogen voordat je de kamerplant weer water geeft. In de winter zelfs enkele weken. Hoe verder de vrouwentong van het raam af staat, hoe minder water ze nodig heeft.

Survivor of the desert

Je hebt ze in alle vormen en maten, de Sansevieria, die we ook beter kennen als de Vrouwentong. Met zijn uitgesproken patronen en meer dan 70 verschillende soorten is het een grote familie. Zijn natuurlijke habitat ligt in Afrika, maar deze rakker bevindt zich ook in andere landen. Van China tot Guatemala, deze exotische kamerplant heeft het daar ook goed naar zijn zin. En wat echt een enorm pluspunt is, de Sansevierua is niet dood te krijgen en valt daarom onder het kopje 'makkelijke kamerplant'. Je hebt er geen omkijken naar, maar geeft wel een jungle touch aan jouw interieur. Een onverwoestbare soortje die niet mag ontbreken in jouw indoor jungle!

Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.