• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL

Sansevieria - Vrouwentong

De Sansevieria staat bekend om zijn stekelige stekels in alle vormen en maten. De bijnaam van deze gezellige plant is de vrouwentong. Dit jungle maatje is een makkelijke kamerplant!

Lees meer Lees minder
Sansevieria
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
9 producten
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
9 producten

Sansevieria (vrouwentong) kopen?

De Sansevieria staat bekend om zijn stekelige stekels in alle vormen en maten. Van China tot Guatemala, deze exotische verschijning is overal te vinden, maar komt oorspronkelijk uit Afrika. Hij wordt ook wel de Vrouwentong of Vrouwentongen genoemd. De Sanseveria groeit op in de buitenlucht totdat ze de perfecte hoogte hebben bereikt om bij jou in je interieur te pronken. Wil jij een Vrouwentong kopen? Dan ben je aan het juiste adres!

Welke formaten bestaan er?

Je hebt verschillende formaten van dit leuke jungle maatje. Zo heb je de mini Sanseveria, kleine Sanseveria en de grote Sanseveria. De grote Vrouwentong heb je ook weer in verschillende maatjes. Dit jungle maatje is niet bepaald een snelle groeier. Langzaam maar zeker kan hij groter worden maar dat vergt wel wat tijd. Vind je de grootte van jouw Vrouwentong goed zo? Dan kan je hem gerust in zijn pot laten zitten. Wil je dat jouw jungle maatje gaat uitdijen en in de hoogte groeit? Dan is verpotten wel aan te raden.

Welke soorten bestaan er?

Er bestaan verschillende Sanseveria. Zo heb je de Sansevieria Zeylanica, Sanseveria Punk en de Sansevieria Congo. Ook bestaan er wat donkere varianten namelijk de Sansevieria Black Coral, Sansevieria Black Diamond, Sansevieria Black Dragon en de Sansevieria Black Tiger. Bovendien zijn er nog de Sansevieria Bacularis en de Sansevieria Cylindrica. Voor iedereen zit er dus wel wat tussen met zoveel soortjes

Kijk voor de wensen van dit leuke jungle maatje in mijn encyclopedie. Hierin staat alles vermeld per kamerplanten soort, zo kun je zien of dit de ideale plant match is. Kom je er niet uit? Neem dan contact met mij op zodat wij samen kunnen kijken naar de ideale kamerplant voor jouw indoor jungle!

Lees meer Lees minder