• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Hedera helix wonder

Hedera helix wonder

Bekijk meer van Hedera - Klimop
€ 23,00
Samenvatting
Samenvatting wordt geladen...
Ongeassembleerd geleverd
Totaal
€ 23,00
Levertijd:
Op voorraad
2 werkdagen
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €60,-

Alles over de Hedera

Inclusief pot 90cm hoog

Kweekpot diameter is 24cm

Veel water nodig

Schaduw/Halfschaduw

1x per maand (zomer)

Giftig

Leuk om te weten

De Hedera Helix doet wonderen voor mensen die niet goed kunnen slapen door klachten als astma of luchtwegproblemen. Dit bleek uit onderzoek van ruimtevaartorganisatie NASA. Dit jungle maatje heeft namelijk een goed effect op de luchtkwaliteit in huis!

De Hedera is makkelijk om te verzorgen en ook nog eens extreem goed in het zuiveren van de lucht. Geef hem een plekje in de schaduw, of wat lichter en zorg ervoor dat de grond licht vochtig blijft, dan zul je zien dat deze beauty schittert in jouw indoor jungle.

Standplaats
Een plekje met indirecte zonlicht is een must voor de Hedera. Het felle zonnetje is ‘ie geen fan van. De felle zonnestralen kunnen namelijk bruine brandplekken veroorzaken, wat je liever wilt vermijden!
Water geven
De Nephrolepis lust wel een slok en valt daarom onder het kopje zuiper. Hij heeft een hekel aan droge potgrond, zorg dus voor een licht vochtige grond. Maar zorg ervoor dat de Hedera geen natte voeten heeft, dit kan wortelrot veroorzaken.

De Hedera staat ook wel bekend als de klimop. Deze plant is zowel geschikt als hangplant en klimplant. Vooral de Hedera helix is een fanatieke klimmer en kan in no time je kale muur veranderen in een indoor jungle. Bovendien is de klimop luchtzuiverend en een ster in het verwijderen van schadelijke stoffen. Zijn roots liggen in Zuid-Europa en Noord-Afrika. In vele gebieden heeft deze kamerplant het goed naar zijn zin, aangezien 'ie niet de moeilijkste is. Vooral als jij geen directe zonnestralen naar binnen hebt schijnen is dit je ideale plant-match!

Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.