• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Spathiphyllum Vivaldi

Spathiphyllum Vivaldi

Bekijk meer van Spathiphyllum - Lepelplant
€ 13,00
Samenvatting
Samenvatting wordt geladen...
Ongeassembleerd geleverd
Totaal
€ 13,00
Levertijd:
Op voorraad
2 werkdagen
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €60,-

Inclusief pot 70cm hoog

Kweekpot diameter is 17cm

Veel water nodig

Halfschaduw

Giftig

Wil je écht alles weten over de Spathiphyllum? Dan heb ik goed nieuws! Tips en de uitgebreide verzorging lees je in mijn ENCYCLOPEDIE ➜

 Leuk om te weten

Als de Spathiphyllum in de jungle naast de rivier leeft en onderwater kom te staan blijft hij gewoon doorleven! Dus, mocht je hut onderstromen no worriers!

Een ware beauty met witte kelkvormige bloemen, maar op en top jungle met zijn grote groene bladeren. Best from both worlds! Makkelijke te verzorgen is 'ie zeker, aangezien de Spathiphyllum dit erg duidelijk met jou zal communiceren. De kamerplant laat gerust zijn bladeren en bloemen hangen als 'ie het niet naar zijn zin heeft. 

Standplaats
Zet deze kamerplant op een (half)schaduwrijke plek.
Water geven
Houd de grond van deze kamerplant vochtig. Dit is een van de weinige planten die geen probleem heeft met overtollig water.
Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.