• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Spathiphyllum Bingo

Spathiphyllum Bingo

Bekijk meer van Spathiphyllum - Lepelplant
€ 17,00
Samenvatting
Samenvatting wordt geladen...
Ongeassembleerd geleverd
Totaal
€ 17,00
Levertijd:
Op voorraad
2 werkdagen
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €60,-

Alles over de Spathiphyllum

Inclusief pot 80cm hoog

Kweekpot diameter is 19cm

Veel water nodig

Licht, geen direct zonlicht

1x per maand (zomer)

Licht gifitg

Wil je écht alles weten over de Spathiphyllum? Dan heb ik goed nieuws! Tips en de uitgebreide verzorging lees je in mijn ENCYCLOPEDIE ➜

Leuk om te weten

Als de Spathiphyllum in de jungle naast de rivier leeft en onderwater kom te staan blijft hij gewoon doorleven! Dus, mocht je hut onderstromen no worriers!

Een ware beauty met witte kelkvormige bloemen, maar op en top jungle met zijn grote groene bladeren. Best from both worlds! Makkelijke te verzorgen is 'ie zeker, aangezien de Spathiphyllum dit erg duidelijk met jou zal communiceren. De kamerplant laat gerust zijn bladeren en bloemen hangen als 'ie het niet naar zijn zin heeft. 

Standplaats
De Lepelplant is dol op een plekje met indirect zonlicht. Het felle zonnetje, daar is de Spathiphyllum geen fan van. Vermijdt daarom direct licht. De felle zonnestralen kunnen brandplekken veroorzaken die er niet bepaald mooi uitzien.
Water geven
De Spathiphyllum is dol op water! Een echte zuiper die er geen genoeg van kan krijgen. Heb je de Lepelplant te weinig gegeven, dan zal je zien dat de bloemen en bladeren gaan hangen. Giet wat bij en ze zullen weer mooi rechtop staan!

Beauty of the jungle

De Spathiphyllum a.k.a Lepelplant is een echte bloeier en jungle plant! Dit pareltje groeit in het tropisch regenwoud van Azië en Zuid-Amerika tussen alle andere grote jongens, maar voelt zich het lekkerst dicht bij de grond, aan de rand van de oevers. De Lepelplant is fan van tropische temperaturen en groeit het beste in een hoge luchtvochtigheid, beperkt licht en een vochtige tot natte bodem. In het regenseizoen staat de Spathiphyllum zelfs voor een groot gedeelte onder water! En ja, dat doet hem dus niks. Zijn veervormige witte bloemen en donkergroene bladeren maken het een stoere eyecatcher in jouw urban jungle!

Creëer je eigen jungle Bekijk deze jungle maatjes eens
Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.