• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Croton Petra

Croton Petra

Bekijk meer van Croton
€ 4,00
Samenvatting
Samenvatting wordt geladen...
Ongeassembleerd geleverd
Totaal
€ 4,00
Levertijd:
Op voorraad
2 werkdagen
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €60,-

Inclusief pot 12cm hoog

Kweekpot diameter is 6cm

Veel water nodig

Direct zonlicht

1x per maand (zomer)

Giftig

Wil je écht alles weten over de Croton? Dan heb ik goed nieuws! Tips en de uitgebreide verzorging lees je in mijn ENCYCLOPEDIE

Leuk om te weten

De Croton wordt ook wel Wonderstruik genoemd vanwege de prachtige kleuren van zijn bladeren. Daarnaast groeien de bladeren door elkaar heen wat de Croton erg vol maakt.

Met zijn prachtige gekleurde bladeren steelt 'ie de show! Geef hem zijn lievelingsplekje, een slok water en je zal er veel plezier van hebben. Een must voor iedere indoor jungle!

Standplaats
De Croton wilt het allerliefste tropische sferen in huis en daar mag het zonnetje niet bij ontbreken. Zet hem zo dicht mogelijk bij het raam zodat 'ie alle nodige zonnestralen kan oppikken. Geef hem vooral geen donker plekje.
Water geven
De Croton is gek op water en valt daarom onder het kopje zuiper. Zorg ervoor dat de potgrond constant lichtvochtig is. Geef voldoende water, maar geen natte voeten. Daar heeft de Croton een hekel aan!

The wonder of the jungle

De Croton steelt de show met zijn prachtige gekleurde bladeren. De kleuren waarin de bladeren voorkomen zijn geel, rood, oranje en zelfs paars. Zijn bladeren staan vol trots de hoogte in en daar hoef je maar weinig voor te doen. Die excotische looks heeft deze kamerplant aan zijn roots te danken, die in Indonesië en India liggen. De Croton behoort tot de Crotoneae (Euphorbiaceae) familie. Deze familie staat ook wel bekend als de Wolfsmelkfamilie. Zijn prachtige bladeren fleuren jouw interieur op en geven een instant ´green touch´ aan jouw woonkamer.

Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.