• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Ceropegia woodii

Ceropegia woodii

Bekijk meer van Ceropegia
Regular Price € 4,00 Special Price € 1,99
Samenvatting
Samenvatting wordt geladen...
Ongeassembleerd geleverd
Totaal
€ 1,99
Levertijd:
Op voorraad
2 werkdagen
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €60,-

Alles over de Ceropegia

Inclusief pot 10cm hoog

Kweekpot diameter is 6cm

Weinig water nodig

Licht, geen direct zonlicht

Geen voeding nodig

Niet giftig

Handig om te weten

De Ceropegia heeft maar weinig water nodig omdat hij water opslaat in zijn knolletjes en bladeren. Hierdoor hoef je hem maar weinig water te geven. Wel zo handig!

De Ceropegia is zo moeilijk niet en kan goed voor zichzelf zorgen. Dit jungle maatje valt daarom ook onder het kopje makkelijke kamerplant. Geef de Ceropegia zijn gewenste plekje, zo nu en dan een slok water en je zal zien dat 'ie er tip top bij zal staan!

Standplaats
De Ceropegia is gek op licht, maar geen directe zonnestralen. Staat 'ie te licht dan kunnen er brandplekken op het blad ontstaan. Geef je hem een donker plekje, dan zal 'ie niet zo hard groeien.
Water geven
De Ceropegia is een echte survivor en kan langere tijd zonder water. Dit komt omdat het vocht wordt opgeslagen in zijn bladeren, hoe slim! Laat de potgrond goed droog worden voordat je weer langs gaat met de gieter.

Heart of the jungle!

Je hebt ze in alle vormen en maten, de Ceropegia. Met haar mooie uiterlijk en meer dan 200 verschillende soorten is het een grote familie. De Ceropegia behoort tot de vetplanten en slaat water op in zijn knolletjes en blaadjes. Deze woestijnachtige vetplant staat bekend om zijn uiterlijk. Hij wordt namelijk ook wel het Chinees Lantaarnplantje of de string of hearts genoemd. Dit komt omdat de blaadjes in een vorm van een hartje zijn. En wanneer er bloemetjes verschijnen lijken deze op lantaarntjes. Zijn natuurlijke habitat ligt in Afrika, het is een ijzersterk soort en ze kunnen erg lang worden.

Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.