• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Iresine Herbstii Bloodleaf
Waardering:
100% of 100

Iresine Herbstii Bloodleaf

Waardering:
100% of 100
Bekijk meer van Iresine
€ 4,00
Samenvatting
Samenvatting wordt geladen...
Ongeassembleerd geleverd
Totaal
€ 4,00
Levertijd:
Op voorraad
2 werkdagen
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €60,-

Alles over de Iresine Herbstii

Inclusief pot 10cm hoog

Kweekpot diameter is 6cm

Veel water nodig

Licht, geen direct zonlicht

1x per maand (zomer)

Niet giftig

Wil je écht alles weten over de Iresine Herbstii? Dan heb ik goed nieuws! Tips en de uitgebreide verzorging lees je in mijn ENCYCLOPEDIE ➜

Leuk om te weten

De Iresine Herbstii wordt ook wel Biefstukplant genoemd vanwege zijn blad patroon. Zijn blaadjes lijken namelijk net op biefstukjes.

De prachtige kleuren en patronen van de Iresine Herbstii verwachten wel wat terug voor al dat moois. Geef deze kamerplant zijn gewenste verzorging en hij zal er tip top uitzien!

Standplaats
De Iresine Herbstii is dol op een plekje met indirect zonlicht. Het felle zonnetje, daar is ‘ie geen fan van. Vermijdt daarom direct licht. De felle zonnestralen kunnen brandplekken veroorzaken die er niet bepaald mooi uitzien.
Water geven
De Iresine Herbstii is dol op water! Een echte zuiper die er geen genoeg van kan krijgen. Heb je de Iresine Herbstii te weinig gegeven, dan zal je zien dat de bladeren gaan hangen. Giet wat bij en ze zullen weer mooi rechtop staan!

Meat of the jungle

De Iresine Herbstii steelt de show met zijn prachtige gekleurde stengels en mooie bladeren. Hij wordt ook wel Biefstukplant genoemd vanwege zijn blad patroon. Zijn blaadjes lijken namelijk net op biefstukjes. Oorspronkelijk groeit dit jungle maatje in het tropisch regenwoud van Brazilië. De Iresine Herbstii behoort tot de amarantenfamilie en kan bijna 70 cm hoog worden. Deze prachtige bladeren fleuren je interieur op en geven een instant ´green touch´ aan jouw woonkamer.

Klantenbeoordelingen
Zij gingen je voor
5 / 5
100%
Gemiddelde uit 1 beoordelingen
Afbeeldingen van klanten
Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.