• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Aglaonema christina

Aglaonema christina

Bekijk meer van Aglaonema - Chinese Evergreen
€ 15,00
Samenvatting
Samenvatting wordt geladen...
Ongeassembleerd geleverd
Totaal
€ 15,00
Levertijd:
Op voorraad
2 werkdagen
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €60,-

Alles over de Aglaonema

Inclusief pot 35cm hoog

Kweekpot diameter is 14cm

Gemiddeld water nodig

Halfschaduw

1x per maand (zomer)

Licht gifitg

Wil je écht alles weten over de Aglaonema? Dan heb ik goed nieuws! Tips en de uitgebreide verzorging lees je in mijn ENCYCLOPEDIE ➜

Handig om te weten

Wat een verrassing! Sommige Aglaonema's kunnen kelkvormige bloemen krijgen. Het kost het de plant echter veel energie, daarom raad ik je aan om de bloem af te knippen.

Je hebt haast geen omkijken naar de Aglaonema en wordt daarom gezien als makkelijke kamerplant! Met wat minimale verzorging en liefde zal deze beauty er prachtig bij staan. 

Standplaats
De Aglaonema is fan van een plekje met indirect zonlicht. Zet je de kamerplant in het volle zonnetje, dan zal 'ie niet zo blij met jou zijn! Je kan het beste de felle zonnestralen vermijden.
Water geven
De Aglaonema wilt het liefst een licht vochtige potgrond. Sla je hem per ongeluk een keer over? No stress, daar kan 'ie wel tegen. Deze kamerplant heeft alleen wel een hekel aan natte voeten!

Star of the jungle

Deze prachtige verschijning siert ieder indoor jungle! Ik heb het natuurlijk over de Aglaonema. Met zijn groene bladeren, verschillende bladtekeningen en soms roze nerven is de Aglaonema een echte jungle dude. Zijn roots liggen in het tropisch regenwoud van Oost-Azië. In de tropische jungle zal je ze dicht bij de grond zien groeien, onder alle andere groene jungle joekels. Makkelijk te verzorgen is´ie zeker wat een grote plus is aan deze kamerplant.

Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.