• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Coffea Arabica (Caféier d'Arabie)

Coffea Arabica (Caféier d'Arabie)

Bekijk meer van Coffea
€ 4,00
Samenvatting
Samenvatting wordt geladen...
Ongeassembleerd geleverd
Totaal
€ 4,00
Levertijd:
Op voorraad
2 werkdagen
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €60,-

Alles over de Coffea

Inclusief pot 22cm hoog

Kweekpot diameter is 6cm

Gemiddeld water nodig

Licht, geen direct zonlicht

1x per maand (zomer)

Niet giftig

Handig om te weten

Zorg dat de grond licht vochtig blijft en zet de koffieplant op een plek met veel indirect zonlicht. Onder de juiste omstandigheden kunnen er echte koffiebonen aan deze plant groeien!

De Coffea is een echte musthave in jouw indoor jungle. Geef deze kamerplant de ultieme verzorging en je zal zien dat zijn bladeren er tip top bij zullen staan.

Standplaats
Een Coffea laat zijn bladeren vallen als hij te weinig licht krijgt. Je kunt deze plant het beste voor het raam zetten.
Water geven
Coffea Arabica houdt van licht vochtige grond.

Beauty of the Jungle

De Coffea Arabica wordt ook wel de koffieplant genoemd. En ja, onder de juiste omstandigheden kunnen er echte koffiebonen aan deze plant groeien! Hoewel je dit niet snel ziet gebeuren. De roots van de Coffea Arabica liggen oorspronkelijk in Ethiopië. Deze leuke koffieplant behoort tot de plantenfamilie Rubiaceae met wel 100 soortjes. Fun fact: de koffiebonen houden zich eerst verscholen in bessen. Na langdurig contact met water komen ze pas te voorschijn en weken ze los, tadaaa daar is jouw koffieboon!

Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.