• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL

Philodendron

Met deze rakker haal je de jungle in huis door zijn wilde looks! Door de verschillende soorten vormen, is er voor ieder wat wils! Die jungle looks heeft de Philodendron te danken aan zijn oorspong, die in het tropisch regenwoud liggen, waar ze vrolijk de bomen in klauteren. 

Lees meer Lees minder
Philodendron
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
9 producten
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
9 producten

Laat je adviseren
Bekijk hieronder de verschillende watersystemen.

Offerte aanvragen of advies?
Gemiddeld antwoorden wij binnen 24 uur.
Of bel direct onze experts

Lees meer Lees minder

Philodendron kopen?

De Philodendron, ze zijn er in alle soorten en maten. Van grootbladig tot klimmend en van vingervormige bladeren tot luchtwortels. Met deze rakker haal je de jungle in huis door zijn wilde looks! Door de verschillende soorten vormen, is er voor ieder wat wils! Die jungle looks hebben ze te danken aan hun oorspong, die in het tropisch regenwoud liggen, waar ze vrolijk de bomen in klauteren. Wil jij een Philodendron kopen? Dan ben je aan het juiste adres!

Welke formaten zijn er?

Er bestaan verschillende formaten van dit jungle maatje. Zo hebben wij de grote Philodendron en de Philodendron hangplant. Hij vindt het enorm fijn om een nieuwe pot te krijgen, zodat zijn stengels en wortels er lekker op los kunnen gaan. Als je hem een goede verzorging geeft kan hij flink uitdijen. Je wilt natuurlijk niets liever dan een mooie, grote en volle Philo! Kies een toffe sierpot uit die minimaal 5 cm groter is dan de kweekpot. Dit jungle maatje kan het beste verpot worden in de lente of zomer omdat de kamerplant tijdens deze periode een stuk sterker is.

Welke soorten zijn er?

Er zijn verschillende soortjes te koop. Zo worden de Philodendron Scandens, de Philodendron Xanadu en de Philodendron Imperial green het meest verkocht. Ook de Philodendron Imperial Red, de Philodendron Adansonii en de Philodendron Cobra zijn bekende soortjes. De Philodendron Caramel Marble, Philodendron Fibrosum en de Philodendron Hederaceum zijn wat uniekere exemplaren. Ten slotte verkopen wij ook de Philodendron Green Beauty en de Philodendron Green Wonder. 

Kijk voor de wensen van dit leuke jungle maatje in mijn encyclopedie. Hierin staat alles vermeld per kamerplanten soort, zo kun je zien of dit de ideale plant match is. Kom je er niet uit? Neem dan contact met mij op zodat wij samen kunnen kijken naar de ideale kamerplant voor jouw indoor jungle!

Lees meer Lees minder