• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL

Areca

Bekijk meer van Areca - Goudpalm
€ 30,00
Samenvatting
Samenvatting wordt geladen...
Ongeassembleerd geleverd
Totaal
€ 30,00
Levertijd:
Niet op voorraad
2 werkdagen
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €60,-

Alles over de Areca

Inclusief pot 100cm hoog

Kweekpot diameter is 21cm

Veel water nodig

Licht, geen direct zonlicht

1x per twee weken (zomer)

Niet giftig

Wil je écht alles weten over de Areca? Dan heb ik goed nieuws! Tips en de uitgebreide verzorging lees je in mijn ENCYCLOPEDIE ➜

Handig om te weten

Deze snelle groeier maakt veel nieuwe bladeren aan, maar is minder zuinig op zijn oude bladeren. Als je de plant mooi groen wil houden, zal je af en toe een bruin puntje moeten weg knippen.

 

De Areca palm zal het vrijwel overal naar zijn zin hebben. Geef deze kamerplant zijn gewenste verzorging en zijn groene palmachtige bladeren zullen er tip top uitzien!

Standplaats
De Areca is gek op licht, maar geen directe zonnestralen. Heb jij geen direct zonlicht in jouw kamer? Dan wilt de Areca het liefst een plekje bij het raam. Heb jij wel een zonnetje in huis dan wilt de Areca wat verder van het raam af staan.
Water geven
De Areca staat graag in constante vochtige potgrond, zonder natte voeten. Een droge potgrond vindt de Goudpalm verschrikkelijk en dat wilt 'ie dus absoluut niet. Controleer geregeld de potgrond en giet bij wanneer dat nodig is.

Butterfly of the jungle

Van deze groene toef word je toch gelijk blij!? Het tropische gevoel komt je tegemoet als je naar dit jungle maatje kijk. Ja, ik heb het over de Areca Lutescens, die ook beter bekend staat als de Goudpalm. Zijn bijnaam heeft hij te danken aan de ‘gouden’ vruchten die hij aanmaakt, die geel oranje van kleur zijn. Een andere feature die je bij de Areca ziet zijn de gele stengels. Tropisch is ‘ie zeker want zijn roots liggen in het verre Madagaskar. Ook komt de Areca voor in Zuidoost-Azië en Midden-Amerika. Globetrotter mag je hem wel noemen ja. De Goudpalm is een echte must voor iedere indoor jungle en zorgt voor de ultieme ‘green look’.

Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.