• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Dracaena Marginata

Dracaena Marginata

Bekijk meer van Dracaena - Drakenbloedboom
€ 22,00
Samenvatting
Samenvatting wordt geladen...
Ongeassembleerd geleverd
Totaal
€ 22,00
Levertijd:
Op voorraad
2 werkdagen
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €60,-

Alles over de Dracaena

Inclusief pot 120cm hoog

Kweekpot diameter is 21cm

Gemiddeld water nodig

Schaduw/Halfschaduw

Geen voeding nodig

Licht gifitg

Wil je écht alles weten over de Dracaena? Dan heb ik goed nieuws! Tips en de uitgebreide verzorging lees je in mijn ENCYCLOPEDIE ➜

Leuk om te weten

De naam Drakenbloedboom heeft de Dracaena Draco te danken aan het licht giftige rode hars dat vrijkomt tijdens het snoeien.

De Dracaena valt onder het kopje makkelijke kamerplant en verwacht daarom niet al te veel verzorging van jou. Geef hem een plekje met indirect zonlicht, af en toe een slok en je zal zien dat 'ie het helemaal naar zijn zin zal hebben! 

Standplaats
Zet deze kamerplant in de (gedeeltelijke) schaduw.
Water geven
Laat de grond een beetje opdrogen voordat je de kamerplant weer water geeft. Wees vooral in de winter zuinig met water.

Survivor of the jungle

Een van de meest geliefde kamerplanten die al jaren een plekje in de woonkamer heeft en met zijn verschijning jouw indoor jungle opvult. Deze oeroude plant heeft zeker wel zijn statement gemaakt. Ja ja, het is de Dracaena! Hij staat ook beter bekend als de Drakenbloedboom. Waarom die zo geliefd is? Er zijn enorm veel verschillend soorten waar je uit kan kiezen en het verzorgen van deze kamerplant is een eitje. Oorspronkelijk komt dit jungle maatje uit het verre Afrika, maar is ook te vinden in Azië en Midden-Amerika. Een echte wereldreiziger als je het mij vraagt. 

Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.