• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Chamaedorea Elegans

Chamaedorea Elegans

Bekijk meer van Chamaedorea
€ 3,00
Samenvatting
Samenvatting wordt geladen...
Ongeassembleerd geleverd
Totaal
€ 3,00
Levertijd:
Op voorraad
2 werkdagen
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €60,-

Alles over de Chamaedorea

Inclusief pot 18cm hoog

Kweekpot diameter is 6cm

Veel water nodig

Licht, geen direct zonlicht

1x per maand (zomer)

Niet giftig

Handig om te weten

Deze snelle groeier maakt veel nieuwe bladeren aan, maar is minder zuinig op zijn oude bladeren. Als je de plant mooi groen wil houden, zal je af en toe een bruin puntje moeten weg knippen.

Deze Chamaedorea zal het vrijwel overal naar zijn zin hebben. Geef deze kamerplant zijn gewenste verzorging en zijn groene palmachtige bladeren zullen er tip top uitzien!

Standplaats
De Chamaedorea is gek op licht, maar geen directe zonnestralen. Heb jij geen direct zonlicht in jouw kamer? Dan wilt de Chamaedorea het liefst een plekje bij het raam. Heb jij wel een zonnetje in huis dan wilt de palm wat verder van het raam af staan.
Water geven
De Chamaedorea staat graag in constante vochtige potgrond, zonder natte voeten. Een droge potgrond vindt de palm verschrikkelijk en dat wilt 'ie dus absoluut niet. Controleer geregeld de potgrond en giet bij wanneer dat nodig is.

Beauty of the Jungle

Van deze groene toef word je toch gelijk blij!? Het tropische gevoel komt je tegemoet als je naar dit jungle maatje kijkt. Ja, ik heb het over de Chamaedorea. 'Chamai' betekend op de grond en Dorea betekent geschenk. De Nederlandse naam is de Mexicaanse dwergpalm of bergpalm. Tropisch is ‘ie zeker want zijn roots liggen in het verre Mexico. De Chamaedorea is een echte must voor iedere indoor jungle en zorgt voor de ultieme ‘green look’.

Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.